Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ήπιες μεταβολές στις ασιατικές αγορές

Θετική η αντίδραση των επενδυτών στα καλύτερα του αναμενόμενου στοιχεία για το αμερικανικό ΑΕΠ. Κλειστές πολλές ασιατικές αγορές καθώς τηρούν την αργία της Δευτέρας του Πάσχα των Καθολικών. Κλειστά σήμερα και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Ήπιες κινήσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια που πραγματοποιούν σήμερα συναλλαγές, βρίσκοντας στήριξη στα καλύτερα του αναμενόμενου στοιχεία που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα για το ΑΕΠ των ΗΠΑ.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας υποχωρούσε κατά 0,1%, ενώ με κέρδη 0,77% έκλεισε ο δείκτης Nikkei του Τόκιο στις 17.134 μονάδες. Αμετάβλητος στις 1.982 μονάδες ο δείκτης Kospi, ενώ ο δείκτης Shanghai Composite κινείται 0,12% χαμηλότερα στις 2.975 και 0,25% ο δείκτης CSI στις 3.189 μονάδες.

Σημειώνεται πως αρκετές ασιατικές αγορές -μεταξύ των οποίων της Αυστραλίας και του Χονγκ Κονγκ, παραμένουν σήμερα κλειστές, καθώς είναι Δευτέρα του Πάσχα των Καθολικών.

Κλειστές παραμένουν σήμερα για τον ίδιο λόγο και οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, ενώ κανονικά θα λειτουργήσει η Wall Street.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v