ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Ανεβάζουν τον πήχη Piraeus Sec. και Alpha Fin.

ΟΤΕ: Ανεβάζουν τον πήχη Piraeus Sec. και Alpha Fin.

Υποβαθμίζουν τις συστάσεις για τη μετοχή σε neutral από outperform λόγω του ράλι του ΟΤΕ το τελευταίο διάστημα.

ΕΛΠΕ: Ζημιογόνο 2013 βλέπει η Alpha Fin

ΕΛΠΕ: Ζημιογόνο 2013 βλέπει η Alpha Fin

Οι υψηλοί φόροι στο πετρέλαιο θέρμανσης στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τα αδύναμα περιθώρια διύλησης και την περιορισμένη προμήθεια αργού πετρελαίου, θα πλήξουν τα αποτελέσματα των ΕΛΠΕ, όπως εκτιμά η Alpha Fin.

CCH: Κέρδη 278 εκατ. αναμένει για το 2013 η IBG

CCH: Κέρδη 278 εκατ. αναμένει για το 2013 η IBG

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της χρηματιστηριακής, τα συγκρίσιμα καθαρά κέρδη της εταιρείας για το σύνολο της χρήσης 2013 θα εμφανίζουν πτώση 2,6% στα 278,2 εκατ. ευρώ, ενώ στο δ' τρίμηνο του 2013 θα είναι μειωμένα κατά 13% στα 19,4 εκατ. ευρώ.

Intralot: Αναβαθμίζει σε accumulate η IBG

Intralot: Αναβαθμίζει σε accumulate η IBG

Η αύξηση της τιμής-στόχου αποτυπώνει τις τάσεις θετικής λειτουργικής κερδοφορίας λόγω της ισχυρής αύξησης των εσόδων (παρά τις ισοτιμιακές διακυμάνσεις), αλλά και τη λειτουργική μόχλευση της εταιρίας.

RBS: Της

RBS: Της "αρέσουν" Coca Cola και ΟΤΕ

Μεγάλο μέρος του upside στην περιφέρεια έχει ολοκληρωθεί, αλλά η χρηματοπιστωτική κατάσταση στην περιοχή μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω προσφέροντας μεγαλύτερη αξία έναντι των αγορών του πυρήνα, εκτιμά η RBS. Προτείνει Coca Cola και ΟΤΕ.

ΔΕΗ: Στα €16,8 η νέα αυξημένη τιμή από Alpha Fin.

H αναβάθμιση της τιμής στόχου πραγματοποιείται λόγω του βελτιωμένου ρυθμιστικού περιβάλλοντος για τη συνέχεια, αλλά και των προοπτικών για μερική ιδιωτικοποίηση της Επιχείρησης, που θα «ξεκλειδώσει» αξία και θα μπορούσε να οδηγήσει σε σημαντικό rerating.

JP Morgan: «Αρέσουν» Πειραιώς και Alpha Bank

Επιστροφή καταθέσεων ύψους 30 δισ. ευρώ στις ελληνικές τράπεζες τα επόμενα χρόνια βλέπει η JP Morgan, εκτιμώντας ότι η αγορά υποτιμά τις προοπτικές τους. Προτίμηση σε Πειραιώς και Alpha. Από πού μπορεί να προέλθουν... αναταράξεις.

Coca Cola HBC: Σε £19,5 αυξάνει την τιμή στόχο η Citi

Ο διεθνής οίκος λέει πως η CCH φαίνεται να βρίσκεται σε σημείο καμπής, με τα αποτελέσματα του δ' τριμήνου να εκτιμάται πως θα δείξουν ότι η εταιρεία, μετά από έξι χρόνια, επιστρέφει σε ρυθμούς ανάπτυξης σε επίπεδο περιθωρίων και EBIT.

ΕΧΑΕ: Στα €10 αυξάνει την τιμή-στόχο η IBG

Στα €10 αυξάνει την τιμή-στόχο της μετοχής της ΕΧΑΕ η IBG. Διατηρεί σύσταση "buy". Αναθεωρεί προς τα πάνω τις προβλέψεις για τα κέρδη.

ΜΥΤΙΛ: Στα €7,5 η τιμή-στόχος από Euroxx

Την κάλυψη της μετοχής της Mυτιληναίος ξαναρχίζει η Euroxx, θέτοντας σύσταση "overweight" και τιμή-στόχο 7,50 ευρώ. Προβλέπει καθαρά κέρδη 2013 στα 67,8 εκατ. ευρώ.

UBS: Ανησυχητικό το Q2 των ΕΛ.ΠΕ.

Μυτιληναίος:Ισχυρά τα αποτελέσματα, λέει η Euroxx

Τιτάν: Ισχνά τα αποτελέσματα, λένε Citi-DB

ΟΤΕ: Στα 8,70 ευρώ "κόβει" την τιμή η IBG

Folli: Διακόπτει την κάλυψη η Morgan Stanley

Διατηρεί sell για Τιτάνα η Eurobank

Πειραιώς Sec: "Μπόνους" 28 εκατ. για ΕΧΑΕ

ΟΤΕ: Υψηλότερη τιμή-στόχος από Morgan Stanley

ΔΕΗ: Διατηρεί "outperform" η Piraeus Sec

3Ε: Στα € 11 μειώνει τιμή-στόχο η JP Morgan

v