ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

«Καλές πιθανότητες» βλέπει για την Ελλάδα η Berenberg

«Καλές πιθανότητες» βλέπει για την Ελλάδα η Berenberg

Οι μεταρρυθμίσεις που έγιναν δίνουν δυναμική στην χώρα αλλά παραμένουν μπροστά της και σημαντικές προκλήσεις, γράφει ο οίκος. Οι παραλληλισμοί με την Τουρκία και τα μαθήματα για την Αγκυρα.

Το βαρύ φορολογικό φορτίο των εγχώριων επενδύσεων

Το βαρύ φορολογικό φορτίο των εγχώριων επενδύσεων

Η ευρύτατη γκάμα φορολογικών επιβαρύνσεων που επιβάλλεται σε μετόχους, καταθέτες, ομολογιούχους, μεριδιούχους αμοιβαίων κεφαλαίων, ιδιοκτήτες ακινήτων και κατόχους ασφαλιστικών προϊόντων. Διαμαρτυρίες από τους παράγοντες της αγοράς.

Generali: Overweight για τις ελληνικές μετοχέ

Generali: Overweight για τις ελληνικές μετοχέ

Οι χαμηλές αποτιμήσεις και οι προοπτικές ανάπτυξης οδηγούν τον οίκο να προτείνει αυξημένη έκθεση στο χρηματιστήριο. Θετικά βλέπει και τα ομόλογα αν και προειδοποιεί για τον «ιταλικό κίνδυνο».

Moody’s: Διαχειρίσιμη για τις τράπεζες η άρση του waiver

Moody’s: Διαχειρίσιμη για τις τράπεζες η άρση του waiver

Πιστωτικά θετική κρίνει ο οίκος τη σημαντική μείωση της έκθεσης από τον ELA. Βλέπει διατήρηση των capital controls τους επόμενους 18 μήνες. Πώς θα αντιμετωπίσουν οι τράπεζες την αναμενόμενη άρση του waiver από την ΕΚΤ.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

HSBC: Γιατί παραμένει «ουδέτερη» για Ελλάδα

HSBC: Γιατί παραμένει «ουδέτερη» για Ελλάδα

Ανεβάζει τον πήχη για το ΑΕΠ αλλά σημειώνει ότι η βραδύτερη ανάπτυξη στην ευρωζώνη και οι αυξημένες τιμές πετρελαίου θα αντισταθμίσουν τις θετικές επιπτώσεις από τη μείωση των δημοσιονομικών περιορισμών, λέει ο οίκος. Περιθώριο ανόδου για τις τράπεζες.

VRS: Μετ' εμποδίων η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές

Η συμφωνία καθιστά φερέγγυο το χρέος της χώρας, τα μέτρα οδηγούν σε βελτιώσεις, ενώ η χαλάρωση των capital controls και η μείωση των NPLs βοηθούν τις τράπεζες. Ωστόσο, όλα αυτά συμβαίνουν σε περίοδο πολιτικών αναταράξεων στην Ευρώπη.

Deutsche Bank: Τα δύο «ατού» των ελληνικών τραπεζών

Γιατί ξεκίνησε τώρα κάλυψη των ελληνικών συστημικών τραπεζών ο γερμανικός οίκος. Τα σημεία υπεροχής έναντι των ευρωπαϊκών, οι στόχοι για τα NPEs και οι προβλέψεις. Κορυφαίες επιλογές Alpha, ETE.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τι βλέπει για μετοχές και ομόλογα η JP Morgan

Ποιες ευκαιρίες για κερδοφόρα trades διαβλέπει ο αμερικανικός οίκος φέτος και το πρώτο εξάμηνο του 2019. Στις 3.000 μονάδες o στόχος για τον S&P 500, υψηλότερα περιθώρια για τις μετοχές της ευρωζώνης. Γιατί είναι αρνητικός για τα ομόλογα.

BofA: Αρνητική στάση και νέες τιμές-στόχοι για τις τράπεζες

Πενιχρά τα έως τώρα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, εκτιμά ο οίκος. Δεν αναμένει ανάκαμψη των τιμών ακινήτων τα επόμενα χρόνια. Ποιες είναι οι τιμές-στόχοι που δίνει για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες.

Citi: Καλύτερη των προσδοκιών η συμφωνία στο χρέος

Η χώρα γυρίζει σελίδα αλλά υπάρχει προβληματισμός για τη μακροπρόθεσμη εικόνα στην ανάπτυξη. Η συμφωνία δείχνει ότι υφίσταται εποικοδομητική σχέση με τους εταίρους. Πιθανή η ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο QE.

Barclays: Ισως χρειαστούν και άλλα μέτρα για το χρέος

Morgan Stanley: Επιτυχημένη η έξοδος της Ελλάδας

HSBC: Η ανάπτυξη είναι τώρα το κλειδί για την Ελλάδα

UBS: Ελκυστικό στοίχημα παραμένουν τα ελληνικά ομόλογα

JP Morgan: Η Ελλάδα πήρε καλή συμφωνία στο Eurogroup

Goldman Sachs: Θετική η συμφωνία για την Ελλάδα

JP Morgan: «Κάτι» σαν καθαρή έξοδος δίνεται στην Ελλάδα

Καθαρή έξοδο βλέπει για την Ελλάδα η Credit Suisse

Επιμένει «ουδέτερη» η JP Morgan για τις ελληνικές μετοχές

Τι περιμένει η Goldman Sachs από τα stress test

v