Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Τι πραγματικά συμβαίνει με τις τιμές του πετρελαίου

Τι πραγματικά συμβαίνει με τις τιμές του πετρελαίου

Γιατί η αύξηση της παραγωγής κατά ένα εκατομμύριο βαρέλια την ημέρα δεν στέκεται ικανή να μειώσει την τιμή. Τα προβλήματα σε κρίσιμες χώρες παραγωγούς, ο ρόλος της Σαουδικής Αραβίας και ο… δάχτυλος του Ντ. Τραμπ.

TAGS ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο Ερντογάν αντιμέτωπος με την πραγματική αντιπολίτευση

Ο Ερντογάν αντιμέτωπος με την πραγματική αντιπολίτευση

Οι υποσχέσεις του τούρκου προέδρου για φαραωνικά κατασκευαστικά έργα κινδυνεύουν να μείνουν στα χαρτιά δεδομένων των προβλημάτων στην οικονομία. Τα όνειρα για τον εορτασμό των 100 χρόνων της τουρκικής δημοκρατίας και η σκληρή πραγματικότητα.

Πολύ… θέατρο και λίγη ουσία στη Σύνοδο Κορυφής

Πολύ… θέατρο και λίγη ουσία στη Σύνοδο Κορυφής

Μια «ελάχιστη» συμφωνία που στερείται κρίσιμων λεπτομερειών ήταν το αποτέλεσμα της πολύωρης συνεδρίασης στις Βρυξέλλες. Η ιταλική όπερα, οι κόντρες και η στάση των χωρών του Βίζεγκραντ. Οι κινήσεις Μέρκελ για διμερείς συμφωνίες στο περιθώριο της Συνόδου.

Η εποχή των ρομπότ και ο καπιταλισμός χωρίς εργασία

Η εποχή των ρομπότ και ο καπιταλισμός χωρίς εργασία

Η πρόοδος της τεχνητής νοημοσύνης θα καταστήσει μεγάλο μέρος των σημερινών θέσεων εργασίας ευάλωτο. Το παράδοξο της παραγωγικότητας και η άνοδος των ανισοτήτων. Τα δύο σενάρια για το μέλλον της δημοκρατίας.

Τσίπρας: Η Ελλάδα πυλώνας ευρωπαϊκής σταθερότητας

Τσίπρας: Η Ελλάδα πυλώνας ευρωπαϊκής σταθερότητας

Τις λαϊκιστικές ακροδεξιές δυνάμεις αναδεικνύει ως τον μεγαλύτερο κίνδυνο για την ΕΕ ο πρωθυπουργός. Είμαστε σταθερά μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, ξεκαθαρίζει στους FT. Η μετατόπισή του στο πολιτικό φάσμα μετά το ταραγμένο 2015.

Τσίπρας: Η Αθήνα έτοιμη για συμφωνία με τη Μέρκελ στο προσφυγικό

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο πρωθυπουργός δηλώνει ανοιχτός σε διμερή συμφωνία που θα περιορίζει τις «δευτερογενείς κινήσεις» των μεταναστών. Εκτός πραγματικότητας το Δουβλίνο.

Ο εμπορικός πόλεμος Τραμπ και η κατάρα… του νικητή

Αν ο προστατευτισμός του Τραμπ επιτύχει, οι πολίτες των ΗΠΑ θα χάσουν. Πώς μπορούν να απαντήσουν στους δασμούς ΕΕ και Κίνα. Οι διαφορές με τα '80s και ο ρόλος του δολαρίου.

Η Μέρκελ ψάχνει… λαγό στη Σύνοδο Κορυφής

Η 75η συμμετοχή της καγκελαρίου σε Σύνοδο Κορυφής μπορεί να αποδειχτεί… η τελευταία της. Τα συσσωρευμένα μίση στην Ευρώπη για τις πρακτικές της, η άποψη ότι συνιστά «αναγκαίο κακό» και η… καλύτερη ψυχοθεραπεία του κόσμου.

Επιστρέφουν οι φόβοι για το τουρκικό χρέος μετά τη νίκη Ερντογάν

Οι επενδυτές παραμένουν ανήσυχοι για τις ανορθόδοξες οικονομικές πολιτικές που υπερασπίζεται ο Ερντογάν. Περιμένουν να μάθουν ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα αναλάβουν θέσεις κλειδιά στη διαχείριση της οικονομίας.

Τι πραγματικά έχει σημασία για την Ελλάδα

Η βιωσιμότητα χρέους, η διάθεση των επενδυτών να δανείσουν ξανά την κυβέρνηση και τα πρωτογενή πλεονάσματα δεν θα έπρεπε να απασχολούν τους επενδυτές. Η ουσία κρύβεται αλλού…

Το όνειρο και οι εφιάλτες του Ερντογάν

Η σύγκλιση, το Μουντιάλ και η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου

Ράγισε το γυαλί στην πιο επιτυχημένη συμμαχία της Ευρώπης

Τα επτά ερωτήματα για τις τουρκικές εκλογές

Oι αδυναμίες του «greek deal» και τα ομόλογα

Ο «έξυπνος» συμβιβασμός για το ελληνικό χρέος

Η διαφθορά θριαμβεύει στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο

Η Ευρώπη δίνει μαθήματα καπιταλισμού στις ΗΠΑ

Ετοιμοι οι ΥΠΟΙΚ να δώσουν την ελάφρυνση χρέους

Οι κάλπες στην Τουρκία και η ενός ανδρός αρχή

v