Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Η μάχη για τα ομόλογα της Αργεντινής φτάνει στο Λονδίνο

Η μάχη για τα ομόλογα της Αργεντινής φτάνει στο Λονδίνο

Στον ρυθμό του… Λόντρα - Παρίσι - Νιου Γιορκ οι μάχες των ομολογιούχων της Αργεντινής συνεχίζονται και κάποιοι προσφεύγουν στο ανώτατο δικαστήριο της Βρετανίας ζητώντας να απελευθερωθούν τα €200 εκατ. που έχουν κατατεθεί στην BNY Mellon.

«Κόκκινος Οκτώβρης» στις αγορές

«Κόκκινος Οκτώβρης» στις αγορές

Οι διεθνείς αγορές διένυσαν έναν πολυτάραχο Οκτώβριο, με παλιούς φόβους να αναβιώνουν και νέους να γεννιούνται, κι έκλεισαν ...άνω – κάτω, όπως συμπεραίνει η S&P. Τελευταία σε αποδόσεις η Ελλάδα μεταξύ των αναπτυσσόμενων. Τα στατιστικά του μήνα και οι ερμηνείες τους.

Πρόβα «εξουσίας» για τους Ρεπουμπλικάνους στις ΗΠΑ

Πρόβα «εξουσίας» για τους Ρεπουμπλικάνους στις ΗΠΑ

Πόσα αλλάζουν με τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ. Τα σενάρια κάνουν λόγο για έλεγχο της Γερουσίας από τους Ρεπουμπλικάνους που ακολουθούν πλέον νέα γραμμή. Πώς επηρεάζονται τράπεζες, εξωτερική πολιτική, οικονομία και ενεργειακή πολιτική στις ΗΠΑ.

Η ΕΚΤ πρέπει να μάθει από τα λάθη της στα stress test

Η ΕΚΤ πρέπει να μάθει από τα λάθη της στα stress test

Με τη μελέτη 12.000 δεδομένων σε καθεμιά από τις 130 τράπεζες, η ΕΚΤ εξοπλίστηκε γερά για τη θέση του ενιαίου τραπεζικού επόπτη που αναλαμβάνει σήμερα. Επαναλαμβάνοντας την επιθεώρηση κάθε χρόνο, σίγουρα θα μάθει από τα λάθη της.

Το σχέδιο για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα

Το σχέδιο για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα

Επιμένει το Βερολίνο και άλλες χώρες για συμμετοχή του ΔΝΤ σε νέα συμφωνία στήριξης της Αθήνας. Το πλάνο για γραμμή πίστωσης με συμμετοχή ΤΧΣ και... ΔΝΤ. Απίθανη μια «καθαρή έξοδος», ξεκαθαρίζουν από τις Βρυξέλλες. Τα πολιτικά παζάρια.

El Erian: Τα τρία σενάρια για τις αγορές

Πώς εξηγείται η έντονη μεταβλητότητα στις αγορές και πόσο βιώσιμη είναι η ισχυρή ανάκαμψη που καταγράφεται τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Ποιες οι εκτιμήσεις για τις κινήσεις των κεντρικών τραπεζών και την αντίδραση στις αγορές ομολόγων και στα χρηματιστήρια.

Το Τόκιο στέλνει ηχηρό μήνυμα στη Φρανκφούρτη

Η ΕΚΤ πρέπει κοιτάξει στο Τόκιο, όπου το «δώστα όλα» στην εκτύπωση χρήματος περιλαμβάνει αγορές εταιρικών ομολόγων και μετοχών σε επενδυτικά funds. Το μάθημα για τη Φρανκφούρτη είναι: αγοράστε οτιδήποτε, αλλά, προς θεού, αγοράστε το!

Αγαπημένη μου ποσοτική χαλάρωση…

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα της Αγοράς στην πάντα αγαπημένη Ποσοτική Χαλάρωση των ΗΠΑ. Η αναδρομή σε μία σχέση πάθους και αλληλεξάρτησης που ξεκίνησε πριν έξι χρόνια, τα προβλήματα του χωρισμού και οι ανησυχίες για το μέλλον. "You had me at... deflation".

«Τρελάθηκαν» οι Ιάπωνες και τυπώνουν χρήμα με το τσουβάλι;

Δείτε σε 90 δευτερόλεπτα όσα πρέπει να ξέρετε για την απόφαση της Ιαπωνίας να αυξήσει το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Πώς επηρεάζονται οι αγορές και ποια στοιχήματα βάζει το Τόκιο.

Ο El-Erian επενδύει στην βιομηχανία δανεισμού P2P

Στην πρώτη μεγάλη συμμετοχή του αφότου έφυγε από την Pimco, ο «γκουρού» Mohamed El-Erian ακολουθεί το παράδειγμα του John Mack και του Lawrence Summers και εισέρχεται στην ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία δανεισμού από την αγορά, το γνωστό «peer-to-peer».

Τα stress test είναι παραμύθια - Καλή τύχη ευρωζώνη

Τα πρώτα βήματα της Fed στην αύξηση επιτοκίων

Τι απαντά ο Κ. Μητσοτάκης στους FT για το «πελατειακό κράτος»

Ρεν: Οι μεγάλοι της Ευρώπης δεν κάνουν το χρέος τους!

Σκάει η «φούσκα» στις πολυτελείς κατοικίες του Λονδίνου

Οι ευρω-μετοχές «έπληξαν» το κρατικό fund της Νορβηγίας

Γιατί οι Γερμανοί πρέπει να ανοίξουν επιτέλους το πορτοφόλι

Wolf: Τα stress test και οι Γερμανοί που δεν βάζουν μυαλό!

Davies: Μήπως η ανάπτυξη χάνεται για πάντα;

Πελατειακές σχέσεις και πλουτοκρατία επιβίωσαν και από την τρόικα

v