Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

H ΛΑΕ προσπαθεί να «θαμπώσει» τους ψηφοφόρους

H ΛΑΕ προσπαθεί να «θαμπώσει» τους ψηφοφόρους

Βαλαβάνη και Κωνσταντοπούλου μπορεί να αυξήσουν τη δημοτικότητα της Λαϊκής Ενότητας, λόγω της σταθερότητας στις αρχές τους. Το κόμμα, όμως, δεν έκανε καλή εκκίνηση. Η θέση περί επιστροφής στη δραχμή έχει φοβίσει τους αριστερούς Έλληνες.

Εl-Erian: Η Κίνα πρέπει να μάθει να «μιλάει» στις αγορές

Εl-Erian: Η Κίνα πρέπει να μάθει να «μιλάει» στις αγορές

Τις σωστές αποφάσεις τη λάθος στιγμή έλαβε το Πεκίνο. Πώς ερμήνευσαν οι αγορές τις παρεμβάσεις της κινεζικής ηγεσίας και ο κίνδυνος περαιτέρω αποσταθεροποίησης. Γιατί είναι αναγκαία η βελτίωση της επικοινωνιακής πολιτικής.

Το βάρος των μεταναστών νέα πηγή διαχασμού για την Ευρώπη

Το βάρος των μεταναστών νέα πηγή διαχασμού για την Ευρώπη

Η Γερμανία ζητά από την ανατολική και κεντρική Ευρώπη να μοιραστεί το βάρος των μεταναστών. Εντάσεις πυροδοτούνται ανάμεσα σε κράτη που συνορεύουν. Η Σλοβακία τονίζει ότι το 95% των αιτούντων ασύλου είναι οικονομικοί μετανάστες.

Το επικίνδυνο παιχνίδι του εθνικισμού που παίζει το Πεκίνο

Το επικίνδυνο παιχνίδι του εθνικισμού που παίζει το Πεκίνο

Η μεγάλη απειλή στην κινεζική ανάπτυξη δεν είναι ένα χρηματιστηριακό κραχ αλλά μια σύγκρουση με τους γείτονες. Η κλιμάκωση των εντάσεων στην περιοχή του Ειρηνικού και ο κίνδυνος ατυχήματος. Λεπτή η ισορροπία στις σχέσεις με ΗΠΑ και Ιαπωνία.

Ο πληθωρισμός επαναφέρει τη συζήτηση για το QE

Ο πληθωρισμός επαναφέρει τη συζήτηση για το QE

Η συζήτηση για την ποσοτική χαλάρωση αναβιώνει εξαιτίας της στασιμότητας του πληθωρισμού στην ευρωζώνη. Η πτώση των τιμών των εμπορευμάτων και η μειωμένη ζήτηση κρατούν τις τιμές μακριά από το στόχο της ΕΚΤ. Πονοκέφαλοι πριν από τη συνάντηση στη Φραγκφούρτη.

Το Πεκίνο σταματά τις αγορές μετοχών και αρχίζει τις... έρευνες

Εντείνουν τις έρευνες για υπόπτους που αποσταθεροποιούν την αγορά οι κινεζικές αρχές, σταματώντας τη μεγάλης κλίμακας αγορά μετοχών. Οι ξένοι επενδυτές ανησυχούν, αφού δε γνωρίζουν την κατάληξη αυτού του «κυνηγιού μαγισσών».

Οι απαντήσεις για τη βουτιά των εμπορευμάτων σε 90’’

Γιατί οι εξελίξεις στην Κίνα οδήγησαν σε sell off στις αγορές εμπορευμάτων. Πόσο «υπερβολικές» είναι οι αντιδράσεις και ποιο είναι το μεγάλο ερώτημα για τους επενδυτές.

TAGS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Η Τουρκία μεγαλύτερο θύμα της φιλοδοξίας του Ερντογάν

«Πρωταρχικό πρόβλημα» της Τουρκίας είναι ο πρόεδρος Ερντογάν. Είχε αποφασίσει ότι θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές από τη στιγμή που βγήκαν τα προηγούμενα αποτελέσματα τον Ιούνιο. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί κίνδυνοι που φουντώνουν.

Τζογάρει ο Τσίπρας ποντάροντας στην αυτοδυναμία

Κάποιοι θεωρούν λανθασμένη την αυτοπεποίθηση του Αλέξη Τσίπρα, δεδομένου ότι το κόμμα του φυλλορροεί. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, το εύθραυστο πολιτικό σκηνικό και ο «φυσικός εταίρος» του ΣΥΡΙΖΑ σε μια νέα κυβέρνηση συνασπισμού.

Οι νομισματικές καταιγίδες δημιουργούν ευκαιρίες για επενδύσεις

Οι υπερβολές που εκδηλώνονται στις αναδυόμενες αγορές και οι πιέσεις στις αναπτυγμένες είναι πιθανό να κρύβουν ευκαιρίες, υποστηρίζει ο Mohamed El-Erian. Ποιες είναι οι επιλογές για τους «γρήγορους» και για τους μακροπρόθεσμους παίκτες.

Αποφασίστε πόσα κεφάλαια πρέπει να έχουν οι τράπεζες!

Wolf: Οι ηγέτες της Κίνας πνίγονται σε... μια κουταλιά νερό

Οι ΗΠΑ χρειάζονται νέο QE, όχι αύξηση επιτοκίων!

Το Κρεμλίνο απαγορεύει τη ρωσική Wikipedia

Τι πραγματικά συμβαίνει στις αγορές εμπορευμάτων

Ετοιμη να κάνει ένα επικίνδυνο λάθος η Fed

«Καμπάνες» $260 δισ. για τους τραπεζικούς κολοσσούς

Πώς στήνονται τα μουσεία του μέλλοντος

Εκροές-μαμούθ 1 τρισ. δολαρίων από τις αναδυόμενες αγορές

Το αδύναμο ευρώ τονώνει τις εξαγωγές στην ευρωζώνη

v