Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

FT.COM

Η μοιρασιά του... πλούτου στη γερμανική πολιτική σκηνή

Η μοιρασιά του... πλούτου στη γερμανική πολιτική σκηνή

Η νέα γενιά Γερμανών πολιτικών αδιαφορεί για το μέλλον της Ευρώπης. Πώς φτάσαμε στην κατάρρευση των συνομιλιών για κυβέρνηση «Τζαμάικα». Η κουρασμένη Μέρκελ, το πληγωμένο SPD και τα νέα μαθηματικά για τον σχηματισμό συνασπισμών.

Οδηγός επιβίωσης σε ένα κόσμο με μειωμένη ρευστότητα

Οδηγός επιβίωσης σε ένα κόσμο με μειωμένη ρευστότητα

Πώς ανατρέπονται τα δεδομένα για μετοχές και ομόλογα από τη σύσφιξη της νομισματικής πολίτης. Οι κλάδοι που πρέπει να αποφεύγονται και οι επιλογές για υπεραπόδοση.

Η στροφή της Κίνας στο LNG ανατρέπει τα δεδομένα

Η στροφή της Κίνας στο LNG ανατρέπει τα δεδομένα

Σημαντική αύξηση καταγράφεται στα ναύλα καθώς η ασιατική τίγρης προσπαθεί να περιορίσει την κατανάλωση λιγνίτη. Οι εισαγωγές της Κίνας και οι εξαγωγές των ΗΠΑ δημιουργούν νέα δεδομένα στη ναυτιλία.

Γιατί έχει ρίσκα η επένδυση σε ευρωτράπεζες

Γιατί έχει ρίσκα η επένδυση σε ευρωτράπεζες

Τα «κόκκινα» δάνεια, τα αρνητικά επιτόκια και οι αυστηρές ρυθμίσεις συνεχίζουν να επιβαρύνουν τον ευρωπαϊκό τραπεζικό τομέα. Η στροφή από τα ομόλογα στις μετοχές και ο ρόλος της ΕΚΤ.

Πώς η Μέι «παγιδεύτηκε» στα ιρλανδικά σύνορα

Πώς η Μέι «παγιδεύτηκε» στα ιρλανδικά σύνορα

H Nτάουνινγκ Στριτ επέδειξε αλαζονεία στις διαπραγματεύσεις, αδιαφορώντας για τις σχέσεις με το Δουβλίνο και τη Βόρεια Ιρλανδία. Τα σενάρια για «Irexit», ο νέος Ιρλανδός πρωθυπουργός και το στραπάτσο των Τόρις στις εκλογές.

Η ελληνική ανάκαμψη και το «long» στοίχημα της Brevan Howard

Η βελτίωση της ελληνικής οικονομίας αυξάνει το ενδιαφέρον για επενδύσεις. Τι σηματοδοτεί η απόφαση της Brevan Howard να λανσάρει δύο funds με επίκεντρο την Ελλάδα. Γιατί είναι ακόμα μακριά τα προ κρίσης υψηλά.

Αντίο θείε Σαμ, καλωσήλθες θείε Ντόναλντ

H κυβέρνηση Τραμπ υπονομεύει ορισμένους από τους πιο στενούς συμμάχους των ΗΠΑ. Οι φόβοι για την κόντρα με Β. Κορέα και τα βλέμματα προς Κίνα. Πώς οι ΗΠΑ μπορεί να χάσουν την παγκόσμια ηγεμονία.

Δικαίωση Στουρνάρα για τις δηλώσεις πόθεν έσχες

Κοινοβουλευτική επιτροπή που επανέλεγξε τις δηλώσεις 2012-2013 διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αναφέρουν πληροφορίες. Οι κατηγορίες για τη βίλα στη Σύρο, η Attica Bank και οι συνεταιριστικές τράπεζες.

Ο τζογαδόρος που έκανε άνω-κάτω τη γερμανική πολιτική

Πώς ο πρόεδρος των Φιλελεύθερων έκανε την έκπληξη και έφερε τα πάνω-κάτω στο Βερολίνο. Οι διαφορές της Γερμανίας από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία. Ο Μεγάλος Συνασπισμός και ο νικητής του πόκερ.

Πώς θα γίνετε «χαρισματικός»

Η σημασία της επικοινωνίας και της ικανότητας να συνδέεις σκέψη και πράξη. Πόσο εφικτό είναι να διδαχτεί και ποιος είναι τελικά ο πραγματικός λόγος ύπαρξης του «χαρίσματος».

Τα κρυπτονομίσματα ως εργαλείο για… τζόγο

Ανατρέπουν το παγκόσμιο εμπόριο οι δημογραφικές αλλαγές

H αλλαγή φρουράς στη Fed δημιουργεί ρίσκα για το δολάριο

Δυο-τρεις εκδόσεις ομολόγων από την Αθήνα το 1ο εξάμηνο

Ο Πούτιν και η «βελούδινη» τριχοτόμηση της Συρίας

O Τραμπ, ο Kινέζος πρόεδρος και οι Σειρήνες του εθνικισμού

Δημοπρασίες με τζίρο 2 δισ. δολάρια τη βδομάδα!

Ποιος πρέπει να «κυβερνά» το ευρώ

Η Γέλεν και το μυστήριο με τον χαμηλό πληθωρισμό

Η αρχή του τέλους για την Ανγκελα Μέρκελ

v