Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΛΟΓΕΣ

Διαβούλευση για την εθνική αντιπρόταση

Διαβούλευση για την εθνική αντιπρόταση

Η Δημόσια διαβούλευση για την εθνική αντιπρόταση τελείωσε, αναφέρει ο Π. Καμμένος τονίζοντας πως η ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρέδωσε το τελικό κείμενο που έλαβε όλες τις απόψεις.

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Λ. Ζαγορίτης

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Λ. Ζαγορίτης

Εκτός ψηφοδελτίων ο πρώην Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης, όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«H αυτοδυναμία είναι εθνική επιταγή»

«H αυτοδυναμία είναι εθνική επιταγή»

«Δεν θέλουμε ψήφο ανοχής, θέλουμε ψήφο εμπιστοσύνης», τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Προεκλογική κόντρα Ιπποκράτους με… «Ζάππειο»

Προεκλογική κόντρα Ιπποκράτους με… «Ζάππειο»

Στο μέτωπο της οικονομίας η μάχη ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. Η επιστολή Βενιζέλου σε Barroso με πέντε αιτήματα και το Ζάππειο ΙΙΙ της Ν.Δ. Οι υποσχέσεις Σαμαρά για μέτρα «ισοδύναμου αποτελέσματος» και η σχεδιαζόμενη «πολιτική πλατφόρμα».

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γλέζος επικεφαλής στο επικρατείας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γλέζος επικεφαλής στο επικρατείας

Στην Αιτωλοακαρνανία και στην Αθήνα θα είναι υποψήφιος ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Δραγασάκης στη Β΄ Αθήνας. «ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικού Κοινωνικού Μετώπου», θα τιτλοφορείται ο συνδυασμός.

Ξεκινά ο… Γολγοθάς των κομμάτων προς την κάλπη

Μετά την Ανάσταση ξεκινά ο… Γολγοθάς της κάλπης για τα κόμματα, στις πιο κρίσιμες, αλλά και πιο αβέβαιες εκλογές της μεταπολίτευσης. Οι κινήσεις των αρχηγών και οι προσπάθειες να κερδίσουν πόντους στη σκακιέρα.

Η ώρα των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων

Το μεσημέρι η ΝΔ θα δώσει τις λίστες με τα ονόματα των υποψηφίων σε ολόκληρη την χώρα. Στο τέλος της εβδομάδας ο Σαμαράς ξεκινά περιοδείες.

Η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές

Το δίλημμα της κυβερνησιμότητας της χώρας θα θέσει στο εξής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στη σύντομη πορεία προς τις εκλογές.

Κατσέλη: Προεκλογικό τρικ η επιστολή Βενιζέλου

Προεκλογικό τρικ του κ. Βενιζέλου που επιμένει να ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα χαρακτηρίζει η Λούκα Κατσέλη την επιστολή Βενιζέλου στο Ζ. Μπαρόζο.

Καμμένος:Έρχονται κατασχέσεις στην πρώτη κατοικία

"Η είδηση ότι έρχεται κατάσχεση τής πρώτης κατοικίας πρέπει να γίνει γνωστή σε όλη τήν χώρα.Το απαιτεί ο Τόμσεν. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν συμφωνήσει", δηλώνει ο Π. Καμμένος.

Το ΠΑΣΟΚ έχει διαγράψει τον Τσοχατζόπουλο

ΣΥΡΙΖΑ: Προεκλογική σκοπιμότητα η επιστολή Βενιζέλου

ΝΔ: «Ο Βενιζέλος δεν δικαιούται να σιωπά για τα TORM1»

Διμέτωπη επίθεση Φλωρίδη

Ο κ. Βενιζέλος θυμήθηκε την ανάπτυξη προεκλογικά

Επιστολή Βενιζέλου σε Μπαρόζο

Προεκλογική τακτική και Άκη συζητούν στο ΠΑΣΟΚ

ΝΔ: Χρειάζεται ανάπτυξη

Σαμαράς: Μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση

Χαμηλό βαρομετρικό για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

v