Μειώνουν το discount τα ΣΜΕ του FT20

Εξακολούθησε η συρρίκνωση του discount στα ΣΜΕ του FT20, ενώ με μικρό premium διαπραγματεύτηκαν τα συμβόλαια του Mid 40. Στα stock futures η Intracom συγκέντρωσε το επενδυτικό ενδιαφέρον, με 4.780 συμβόλαια.

Το σχόλιο της Marfin Hellenic ΑΧΕΠΕΥ (26/09/02)

Το αγοραστικό ενδιαφέρον ειδικά για την μετοχή του ΟΤΕ οδήγησε τον γενικό δείκτη στις 1.879,50 μονάδες καταγράφοντας άνοδο της τάξεως του 2,36%.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 951,29 μονάδες, 2,24%υψηλότερα από χτες, ενώ οι τιμές διαπραγμάτευσης των 11.132 συμβολαίων που πραγματοποιήθηκαν στον υποκείμενο δείκτη συνέχισαν να μειώνουν το discount των προηγουμένων ημερών και προσέγγισαν επίπεδα ελαφρά κατώτερα των θεωρητικών τους.

Ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης έκλεισε στις 532,66 μονάδες, 2,43% υψηλότερα. Η συναλλακτική δραστηριότητας στα ΣΜΕ του υποκείμενου δείκτη συνέχισε να κινείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως λόγω του spread trading, ενώ οι τιμές διαπραγμάτευσης κινήθηκαν σε επίπεδα ελαφρά ανώτερα των θεωρητικών τους.

Στα stock futures, η Intracom συγκέντρωσε το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον, όπου πραγματοποιήθηκαν 4.780 συμβόλαια σε τιμές που προσέγγισαν τα θεωρητικά τους επίπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v