Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Η Prada απέκτησε στέγη στη Βουκουρεστίου *Η μετακόμιση Κωτσόβολου και ο εξορθολογισμός MIG *Σφηνάκια για ΕΥΔΑΠ-ΣΙΔΜΑ

ΕΥΔAΠ: Σε διαδικασία εύρεσης παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω διαγωνισμού, για τη μείωση του κόστους προμήθειας (ανταγωνιστικότερες τιμές χρέωσης ενέργειας και ισχύος και μεγαλύτερες εκπτώσεις) βρίσκεται η ΕΥΔΑΠ.

Η εκτίναξη των τιμών ηλεκτρικής ενέργειας προκάλεσε αύξηση, κατά 85%, στο σχετικό κόστος της Επιχείρησης (17,9 εκατ. ευρώ από 9,6 εκατ. ευρώ το Α' εξάμηνο 2021). Κόστος που θα ήταν σημαντικά υψηλότερο, αν δεν κάλυπτε το 47,5% των αναγκών της σε ρεύμα από μικρά υδροηλεκτρικά, ένα φωτοβολταϊκό σταθμό και εγκαταστάσεις θερμικής και ηλεκτρικής ενέργειας στην Ψυττάλεια.

Αγορές: Η ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο *Μήνυμα Λούλη για το αλεύρι *Κινήσεις ΤΧΣ με βλέμμα στην ΕΤΕ *Ο ΑΔΜΗΕ και η παράταση

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Τη δική τους ψήφο εμπιστοσύνης στον ελληνικό τουρισμό δίνουν για το 2023 η jet2.com και η Jet2holidays, ξεκινώντας το πρόγραμμά τους για τη χώρα μας νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Οι δύο αεροπορικές θα δώσουν το σήμα για την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν πριν από το Πάσχα με πτήσεις προς Ρόδο και Χαλκιδική, συμβάλλοντας έτσι στην πολυπόθητη επιμήκυνση της σεζόν.

Τα προγράμματα της Jet2.com, που είναι και η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, και του βρετανικού tour operator Jet2holidays θα ξεκινήσουν με πτήσεις προς τη Χαλκιδική την 1η Απριλίου και πτήσεις προς τη Ρόδο από τις 2 Απριλίου.

Τα 20 εκατ. που κλαίει η ΕΥΔΑΠ - Intertech, CD Media με… ολίγον Centric - Η λάθος σύγκριση με τα επιτόκια

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ: Το Euro2day.gr είχε προβλέψει ότι το πολύπειρο στέλεχος στον χώρο της επικοινωνίας δεν θα μείνει πολύ καιρό εκτός δράσης.

Μαθαίνουμε ότι μετά την αποχώρησή του από τον όμιλο της Nova - Wind, στον οποίο άφησε το αποτύπωμά του για πάνω 20 χρόνια, μετακινείται τώρα στον όμιλο που στήνει το γνωστό δίδυμο εφοπλιστών Μπάκου-Καϋμενάκη.

Οι γνώσεις και η εμπειρία του Γ. Τσαπρούνη είναι βέβαιο ότι θα συμβάλουν τα μέγιστα στην νέα περίοδο που άνοιξε για την κατασκευαστική.

 

ΠΛΕΥΡΗΣ: Έσκασε το θέμα με το όνειδος των 3.000 αναμονών για χειρουργεία στο Παίδων «Αγία Σοφία» και ο γίγας Θάνος έσπευσε να δηλώσει ότι το πρόβλημα υπάρχει από το 2018 και ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ κληρονόμησαν το 2019 συνολικά 2.853 χειρουργεία σε αναμονή.

Τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και οι τορπίλες - Τελευταία ευκαιρία για Attica Bank - O Γ. Βάλβης, οι επενδύσεις και το διπλό παιχνίδι

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Στους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς των τουριστών που ταξίδεψαν φέτος το καλοκαίρι με την TUI συγκαταλέγεται και επίσημα η Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ομίλου, η χώρα μας, η Τουρκία, οι Βαλεαρίδες Νήσοι και τα Κανάρια Νησιά ήταν οι κορυφαίοι προορισμοί της σεζόν, με τις συνολικές κρατήσεις να φτάνουν στο 91% των επιπέδων του καλοκαιριού του 2019.

Οι κρατήσεις το δίμηνο υψηλής ζήτησης, Ιουλίου - Αυγούστου, διαμορφώθηκαν στο 94% του 2019, με την τάση να συνεχίζεται και για το φθινόπωρο…

Ανατολική Αττική: Οι δασικοί χάρτες και ο τραγέλαφος με τα σφάλματα που «καίει» τους πολίτες

Στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, η διαδικασία των αιτήσεων «προδήλου σφάλματος» για τους δασικούς χάρτες έχει προχωρήσει κανονικά. Δηλαδή εξετάζονται και είτε εγκρίνονται, είτε απορρίπτονται.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας που διαπίστωσαν ότι χαρακτηρίζεται δασική η περιουσία τους με «πρόδηλο σφάλμα» της διοίκησης, να έχουν την ευκαιρία (εφόσον το κρίνουν θετικά οι υπηρεσίες) να πετύχουν τη διόρθωση, χωρίς περαιτέρω χρονοβόρες διαδικασίες. Διότι το επόμενο στάδιο η άσκηση αντίρρησης κατά του περιεχομένου του δασικού χάρτη, περνάει πλέον από ειδικές επιτροπές και μπορεί να κάνει χρόνια ολόκληρα να καταλήξει!

v