Τι κρύβει η «αφύπνιση» των αγοραστών στο ΧΑ

Σε υψηλά 17 συνεδριάσεων, πάνω από τις 770 μονάδες ο Γενικός Δείκτης. Η μείωση του volatility στις τράπεζες και τα σενάρια για τη συνέχεια. Ξεχώρισαν ΔΕΗ, Viohalco, ΕΛΠΕ, Μotor Oil.

Τι κρύβει η «αφύπνιση» των αγοραστών στο ΧΑ

Με την ψυχολογία ενισχυμένη από την επιστροφή της Wall Street σε θετικό βηματισμό και τα σημερινά θετικά πρόσημα των Ευρωπαϊκών Αγορών, κινήθηκαν οι λίγοι αγοραστές στο ταμπλό του Ελληνικού Χρηματιστηριακού και δείχνοντας περισσότερο ενεργητικοί στο δεύτερο μισό της συνεδρίασης, κατόρθωσαν να κλείσουν τους βασικούς δείκτες του Ελληνικού Χρηματιστηρίου στα υψηλά ημέρας και τον Γενικό Δείκτη σε υψηλά 17 συνεδριάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αμέσως υψηλότερο κλείσιμο ο Δείκτης το έχει καταγράψει στις 25/6 (777,08 μονάδες).

Στα χαρακτηριστικά της συνεδρίασης ο επιμένων χαμηλός τζίρος, το περιορισμένο ενδιαφέρον για τίτλους χαμηλότερων κεφαλαιοποιήσεων και οι επιλεκτικές κινήσεις των αγοραστών, που συμπεριέλαβαν αρκετές μετοχές από το ταμπλώ της υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Μένοντας στον τζίρο, αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο εκατομμύριο συμπληρώθηκε σε επτά λεπτά, με το 54% του τζίρου να αφορά συναλλαγές στον τίτλο της Τέρνα Ενεργειακή, αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι σημαντικά καλύτερο, όμως από εκεί και πέρα οι συναλλαγές έπεσαν δραματικά.

Αντίθετα, αμετάβλητα παρέμειναν τα μηνύματα από την Αγορά ομολόγων (στο 3,82% η απόδοση του Ελληνικού 10ετους).

Απόλυτα επιφυλακτικοί συνεχίζουν να δηλώνουν οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου, όμως δεν αποκλείουν συνέχιση της ανοδικής κίνησης όσο απουσιάζουν οι πωλητές και αν σε αυτό συνηγορήσουν οι Διεθνείς Αγορές.

"Η σημερινή συνεδρίαση δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί ουσιαστικά, καθώς τα όρια στήριξης (759 μονάδες) και αντίστασης (775 μονάδες) λίγο μόνο απέχουν από το χτεσινό κλείσιμο του Γενικού Δείκτη. Το θετικό κλίμα των Διεθνών Αγορών, σε συνέχεια των δηλώσεων του Αμερικανού κεντρικού τραπεζίτη είναι πιθανό να ευεργετήσει και το Χ.Α. που αναζητεί τους δικούς του καταλύτες" τόνιζε στις πρωινές της εκτιμήσεις η Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ.

"Όσο ο τζίρος παραμένει σε τόσο χαμηλά επίπεδα θα θεωρούσαμε πιο πιθανό το σενάριο νέας συσσώρευσης με το κάτω όριο να βρίσκεται στις 745 μονάδες και το πάνω όριο στην περιοχή των 780 - 790 μονάδων. Ο Γενικός Δείκτης αντιδρά ανοδικά προς το άνω όριο της συσσώρευσης. Υπενθυμίζουμε ότι, η κύρια τάση παραμένει πτωτική και το επίπεδο αντίστασης των 790 μονάδων έχει ισχυροποιηθεί σημαντικά. Για τον Τραπεζικό δείκτη, σε περίπτωση, πιθανής, ανοδικής διάσπασης των 860 μονάδων, η προσέγγιση της ισχυρής αντίστασης των 900 μονάδων, μάλλον θα είναι άμεση. Σε διαφορετική περίπτωση, θεωρείται πιο πιθανό σενάριο η διατήρηση του trading range 835 - 860 βραχυπρόθεσμα" ανέφερε στις δικές της εκτιμήσεις η Ελληνοαμερικανική ΑΧΕΠΕΥ.

Επιστρέφοντας στα της σημερινής συνεδρίασης και ξεκινώντας από το Τραπεζικό ταμπλό, αξίζει να σημειωθεί ότι οι Δεικτοβαρείς Τραπεζικές μετοχές "είδαν" και τα δύο πρόσημα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ενώ έχει μειωθεί αισθητά το volatility στις επιμέρους μετοχές και αυτό δυσκολεύει το "έργο" των ημερήσιων traders.

Ο Τραπεζικός δείκτης κινήθηκε μεταξύ 853,68 (-0,14%) και 866,4 μονάδων (+1,35%), στις 17.00 βρέθηκε στις 866,22 (+1,33%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών, ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 863,15 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 0,97%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και στα υψηλά ημέρας, ο εν λόγω δείκτης δεν "τόλμησε να αναμετρηθεί" με το επίπεδο των 867 μονάδων, που, σύμφωνα με τα ημερήσια διαγράμματα, είναι ο πρώτος στόχος υπέρβασης, για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις κίνησης προς τις 919 μονάδες. Από την άλλη, ο ΔΤΡ συμπλήρωσε πέντε συνεχείς συνεδριάσεις με θετικό κλείσιμο και υψηλότερα των 838 μονάδων και αυτό μόνο σαν θετική ένδειξη μπορεί να εκληφθεί. Σημειωτέον ότι πέντε συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις ο κλαδικός δείκτης των Τραπεζών, είχε "ξαναδεί" στο διάστημα από 30/5 έως και 5/6/2018.

Μένοντας στον Τραπεζικό κλάδο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρ. Κίτσιου, "η νέα διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας θα κληθεί να λάβει τις αποφάσεις για την τύχη του διαγωνισμού πώλησης, τουλάχιστον του 75% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, ένα και πλέον μήνα μετά την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών. Όπως είναι γνωστό, η μοναδική δεσμευτική προσφορά που κατατέθηκε για τη μεγαλύτερη σε μερίδιο Αγοράς Ασφαλιστική Εταιρεία της Χώρας ήταν αυτή του Κινεζικού ομίλου 'Gongbao'. Παρότι η προσφορά έχει αξιολογηθεί από τους Συμβούλους, η μεταβατική διοίκηση της Τράπεζας θεώρησε ότι δεν πρέπει να δεσμεύσει, με τις αποφάσεις της, την επόμενη".

"Η Ελλάδα διαθέτει πλέον τα εργαλεία και έχει εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις που επιτρέπουν στην Οικονομία της να μεγεθυνθεί με βιώσιμο τρόπο, ενώ η επιτυχία της εξόδου από τα μνημόνια, θα εξαρτηθεί από την περίοδο μετά το πρόγραμμα", δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α., μπορεί ο τζίρος να παρέμεινε στα γνωστά χαμηλά επίπεδα, όμως η γενικότερη εικόνα της συνεδρίασης αιφνιδίασε τους περισσότερους των αναλυτών που περίμεναν μία ακόμα συνεδρίαση συσσώρευσης, με χαμηλούς όγκους συναλλαγών, επισημαίνοντας ότι απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν κατεύθυνση.

Μεταφερόμενοι στον μη Τραπεζικό 25αρη, αξίζει να σημειωθεί ότι με αρνητικό πρόσημο ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση οι ΕΥΔΑΠ (-0,87%), ΟΠΑΠ (-0,46%), Τέρνα Ενεργειακή (-0,55%) και αμετάβλητος ο τίτλος του Σαράντη.

Από την άλλη, δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά στην εν εξελίξει κίνηση των μετοχών των δύο Διυλιστηρίων, που συμπλήρωσαν και δεύτερη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση.

Σύμφωνα με την Beta Sec. "κατά τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν αρχίσει και βελτιώνονται τα περιθώρια Διύλισης και αυτό έχει αρχίσει να τιμολογείται στο ταμπλό".

Για την μετοχή της Motor Oil (+2,27%), η πρώτη αντίσταση στα 18,10 ευρώ και η αμέσως επόμενη στα 18,55 ευρώ (εκθετικός ΚΜΟ 200 ημερών). Το ημερήσιο "stop long" στα 16,88 ευρώ και η αμέσως επόμενη στήριξη στα 16,57 ευρώ.

Με την σημερινή υπέρβαση των 7,04 ευρώ, έδωσε σήμα τοποθετήσεων ο τίτλος των Ελ. Πετρελαίων (+2,90%), ενώ αν δώσει ανοδική διαφυγή υψηλότερα των 7,20 ευρώ, μπορεί να ελπίζει σε κίνηση προς τα 7,49 ευρώ (εκθετικός ΚΜΟ 200 ημερών). Ισχυροποιημένη η ζώνη στήριξης στα 6,50 - 6,40 ευρώ.

Μένοντας στα Ελ. Πετρέλαια, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, αποφάσισε ότι πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής για τη Β’ φάση του διαγωνισμού για την απόκτηση του 50,1% των Ελληνικών Πετρελαίων, για την από κοινού πώληση ποσοστού από το Ταμείο και την Paneuropean Oil and Industrial Holdings S.A. του ομίλου Λάτση, και προκρίνονται οι εξής ενδιαφερόμενοι Επενδυτές: 1) Glencore Energy UK LTD και 2) Vitol Holding B.V.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως οι ανωτέρω επιλεγέντες Επενδυτές, αφού υπογράψουν τη σχετική συμφωνία εμπιστευτικότητας, θα λάβουν τα σχετικά έγγραφα της Β’ φάσης του διαγωνισμού και θα αποκτήσουν πρόσβαση στην ψηφιακή βάση δεδομένων (Virtual Data Room - VDR), όπου θα έχουν αναρτηθεί στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τα EΛΠE.

"Κατηφορίζοντας" σε κεφαλαιοποιήσεις, αξίζει υπενθύμισης ότι από σήμερα οι μετοχές της Ελινόιλ ήταν διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το μέρισμα χρήσεως 2017, €0,06 ανά μετοχή, από το οποίο θα παρακρατηθεί ο αναλογούν φόρος, βάσει της κείμενης νομοθεσίας (καθαρό ποσό: €0,051 ανά μετοχή).

Από εκεί και πέρα, με "ανοιχτές" εντολές αγορών προσπαθεί να ανεβάσει συναλλαγές η Fieratex (-0,50%), τρεις οι συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις για MIG (-1,50%) και Ιντρακόμ (-0,65%), ενώ μετά από τρεις συνεχόμενες πτωτικές, σήμερα έδωσαν αντίδραση οι Παπουτσάνης (+1,52%) και Creta Farm (+5,76%).

Προσπάθησε να "ρεφάρει" το χθεσινό -3,78% η Έλτον (+2,14%), πέντε οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για τα Πλ. Θράκης (+1,32%), τέσσερις για την Τρ. Αττικής (+3,28%), τρεις για την ΕΚΤΕΡ (+2,67%), ενώ "ντουμπλάρισε" τις ανοδικές συνεδριάσεις το Ιασώ (+2,51%).

Συνεχίζει να βελτιώνεται η τεχνική εικόνα των βασικών δεικτών.

Για τον Γενικό Δείκτη παραμένει ζητούμενο το κλείσιμο υψηλότερα των 785 μονάδων, ενώ για τον δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (+1,15%) το σημερινό κλείσιμο οριακά ψηλότερα των 2055 μονάδων, είναι θετική ένδειξη ιδιαίτερα αν από αντίσταση, το εν λόγω επίπεδο μετατραπεί σε βραχυπρόθεσμη στήριξη.

Με σύσταση “buy” για την Alpha Bank και την Εθνική Τράπεζα και “hold” για την Πειραιώς και τη Eurobank, ξεκινά η Deutsche Bank κάλυψη των τεσσάρων Ελληνικών συστημικών Τραπεζών, όπως μεταδίδει το Reuters. Για την Αlpha Βank, η Deutsche Bank δίνει τιμή - στόχο 2,5 ευρώ ανά μετοχή, για την Εθνική Τράπεζα, 0,32 ευρώ, για τη Eurobank, 0,95 ευρώ και για την Τράπεζα Πειραιώς, 2,9 ευρώ ανά μετοχή.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α., μετά το πρώτο λεπτό όπου υποχώρησε μέχρι τις 765,15 μονάδες (-0,03%), ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, αναρριχόμενος μέχρι τις 773,44 μονάδες (+1,06%). Στις 17.00 βρέθηκε στις 773,18 (+1,02%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών, ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στο υψηλό ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 773,78 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 1,10%.

Ο τζίρος στα 27,5 εκατ., από τα οποία τα 4,1 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΠΕΙΡ, ΕΥΡΩΒ), ενώ ΕΥΡΩΒ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ απασχόλησαν το 29% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, δεν ήλθαν σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο οι ΒΙΟ, ΓΡΙΒ, ΔΕΗ, ΕΧΑΕ, ΛΑΜΔΑ, ΜΟΗ, ΜΥΤΙΛ, ΤΙΤΚ.

Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι Εθνική, Αεροπορία Αιγαίου, ΕΕΕ, ΟΛΠ και Motor Oil και στο χαμηλό ημέρας οι ΕΥΔΑΠ και ΟΠΑΠ.

Θα μπορούσε να είναι καλύτερη η τελική εικόνα με 71 ανοδικές μετοχές, έναντι 44 πτωτικών, ενώ για 10 τίτλους οι απώλειες ξεπέρασαν το 4%.

Τι έγινε στις ξένες αγορές

Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν την σημερινή συνεδρίαση οι μεγάλες Αγορές Ασίας και Ειρηνικού, με τα μεγαλύτερα κέρδη για τον ASX 200 (+0,67%) και τις μεγαλύτερες απώλειες για τον δείκτη Sensex (-0,4%).
Θετικός ο βηματισμός στην Ευρώπη, μικτές οι διαθέσεις στο ξεκίνημα της συνεδρίασης στην Wall Street.
Πιέζονται χαμηλότερα Πετρέλαιο, Χρυσός και Ευρώ.

Ξεκινώντας από την Ευρώπη, ο πληθωρισμός στη Μεγάλη Βρετανία δεν αυξήθηκε τον περασμένο μήνα, όπως αναμενόταν.

Παρά τις αυξημένες τιμές Καυσίμων – στο υψηλότερο σημείο από τον Σεπτέμβριο του 2014 - ο ετήσιος πληθωρισμός διατηρήθηκε σταθερός τον Ιούνιο, στο 2,4%. Η ανάγνωση δεν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις δημοσκόπησης του Reuters, που έβλεπαν ότι θα διαμορφωθεί στο 2,6%. Ο δομικός πληθωρισμός, που εξαιρεί τις τιμές της Ενέργειας και των μη Επεξεργασμένων Τροφίμων, υποχώρησε στο 1,9%, από 2,1% τον Μάιο, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις, ενώ είναι και τα πιο αδύναμα στοιχεία από τον Μάρτιο του 2017.

O ετήσιος πληθωρισμός της Ευρωζώνης αυξήθηκε στο 2% τον Ιούνιο, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, επιβεβαιώνοντας την προηγούμενη προκαταρκτική εκτίμηση. Εξαιρουμένων των τιμών Ενέργειας και μη Επεξεργασμένων Προϊόντων Διατροφής, ο δομικός πληθωρισμός, σε ετήσια βάση, διαμορφώθηκε στο 1,2%. Χωρίς τις τιμές Καπνού ήταν 0,9%.

Μεταφερόμενοι στις ΗΠΑ, υποχώρηση 12,3% σημείωσαν οι εκκινήσεις νέων κατοικιών, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εμπορίου. Έφτασαν στον εποχικά προσαρμοσμένο αριθμό των 1,173 εκατ. τον περασμένο μήνα, στο πιο χαμηλό επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Η ποσοστιαία πτώση ήταν η μεγαλύτερη από το Νοέμβριο του 2016. Τα δεδομένα για τον Μάιο αναθεωρήθηκαν χαμηλότερα.

Η έκδοση αδειών διολίσθησε κατά 2,2%, φτάνοντας στα 1,273 εκατ. Επίσης το χαμηλότερο από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Οι οικονομολόγοι που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters προέβλεπαν ότι οι εκκινήσεις νέων κατοικιών θα υποχωρήσουν στα 1,320 εκατ. και οι άδειες θα αυξηθούν στα 1,330 εκατ. 

Τι λένε οι αναλυτές

"Υπό τη θερινή απραξία φαίνεται πως θα διατηρηθεί το Χρηματιστήριο Αθηνών και το επόμενο διάστημα, ως είθισται" εκτιμά ο Νικόλας Πετράκης. Εξαιρουμένης της περσινής χρονιάς, θυμίζουμε, για τους μη έχοντες καλή μνήμη, την περίοδο από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα του Νοεμβρίου του 2016, όπου ο Γενικός Δείκτης συντηρήθηκε μεταξύ ενός εύρους 50 μονάδων (546,95 - 599,26). Οι καταλύτες της περσινής χρονιάς δεν φαίνεται να υπάρχουν και φέτος, με την Αγορά να παραμένει ακόμα “ζαλισμένη” από το χτύπημα του Folli Follie Group αλλά και τον Τραπεζικό κλάδο να μην παρουσιάζει, προς το παρόν, κάποιο χρηματιστηριακό ενδιαφέρον.

Πάρα ταύτα, η τεχνική εικόνα του Δείκτη έχει βελτιωθεί αισθητά, με την βραχυπρόθεσμη τάση να έχει γυρίσει ανοδική, δείχνοντας να αποφεύγει προς το παρόν το “τεστάρισμα” του πρόσφατου χαμηλού των 735,66 μονάδων. Πλέον το επικρατέστερο σενάριο, είναι μια κίνηση προς τις 775 μονάδες και εν συνεχεία στο κρίσιμο επίπεδο 790 μονάδων όπου κατέρχεται ο ΚΜΟ των 200 ημερών, στο ύψος του οποίου βρίσκονται και τα δύο πρόσφατα υψηλά της Αγοράς στις 5 και 22 Ιουνίου.

Ημερήσιο κλείσιμο ψηλότερα από τις 790 μονάδες, ενεργοποιεί καθαρό σήμα αγοράς, με την κύρια τάση να γυρίζει και αυτή σε ανοδική, κάτι που φυσικά δεν υποστηρίζεται από αυτούς τους τζίρους εν τη απουσία Ξένων Επενδυτών.

Έως ότου λοιπόν βρεθούν επαρκείς καταλύτες εσωτερικής προέλευσης και ενεργοποιηθούν τα Ξένα Χαρτοφυλάκια στην Αγορά, θα αναμέναμε συνέχιση της συσσώρευσης μεταξύ των 735 και 790 μονάδων.
Τέλος και σύμφωνα με την άποψη του κ. Πετράκη (White tip Investments ΑΕΠΕΥ), "η διατήρηση της ανοδικότητας των Αμερικανικών δεικτών και η ανοδική διάσπαση έκπληξη από τον DAX στο φινάλε της χθεσινής συνεδρίασης, ενισχύει το σενάριο ήπιας ανοδικής συντήρησης του Χ.Α., παράλληλα με τις Διεθνείς Αγορές".

Σε discount γύρισε το ΣΜΕ του FT 25

Ανοδικών συνεδριάσεων συνέχεια στην Αγορά Παραγώγων, ενώ οι μετακυλίσεις θέσεων διατήρησαν σε ικανοποιητικά επίπεδα τις συναλλαγές στο συμβόλαιο του δείκτη.

Αξιοπρόσεκτη η αύξηση όγκου στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (20.291 συμβόλαια).

Στα 4.853 συμβόλαια του δείκτη οι ανοιχτές θέσεις (από 5.776 στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση) για τον πρώτο μήνα (Ιούλιος).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 4.721, 1.815 για τον Ιούλιο, 2.904 για τον Αύγουστο και 2 για τον Σεπτέμβριο, τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα 2.046,5) κινήθηκε μεταξύ 2.036 και 2.050 μονάδων και γύρισε σε υποτίμηση 0,40%, σύμφωνα με την τιμή εκκαθάρισης.

Ελάχιστος ο αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων (10.000 Ελλάκτωρ), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Eurobank (1.835), Εθνική (13.085), MIG (957), Alpha Bank (544), Πειραιώς (643), ΔΕΗ (562), ΟΤΕ (334), Μυτιληναίο (330), Ελλάκτωρα (959), ΑΔΜΗΕ (167), ΟΠΑΠ (177), Τέρνα Ενεργειακή (169), Viohalco (123).

Οι μεγαλύτερες ανοιχτές θέσεις - συμβόλαια (Μέγεθος Συμβολαίου: 100 Μετοχές, Φυσική Παράδοση), για τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβριος), στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών σε: MIG 62.814, Eurobank 34.365, Εθνική 198.335, Alpha Bank 22.360, ΔΕΗ 15.474, ΑΔΜΗΕ 10.152, Πειραιώς 25.274.

Οι σημαντικότερες καθαρές αρνητικές θέσεις που δημοσιοποιήθηκαν στην Επ. Κεφαλαιαγοράς και ξεπερνούν το 0,5% του συνόλου των μετοχών:

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC (*), καθώς το Χ.Α., πλέον, στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Alpha Bank 16.367.016 τεμ., (από 16.083.016 τεμ. στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση), Εθνική 91.642.914 τεμ. (91.642.914), Πειραιώς 16.484.703 τεμ. (16.484.203), ΔΕΗ 5.254.548 τεμ. (5.254.545), Eurobank 21.618.547 τεμ. (21.618.547), Folli Follie Group 1.402.946 τεμ. (1.402.946).

(*) Τα στοιχεία Συναλλαγές Δανεισμού Τίτλων μέσω OTC δηλώνονται από τους χειριστές ΣΑΤ και αφορούν τις ποσότητες που έχουν καταγραφεί στο ΣΑΤ έως και τη προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v