Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audio / Video

Το Streaming θέτει νέα στάνταρ στη μουσική βιομηχανία

Το Streaming θέτει νέα στάνταρ στη μουσική βιομηχανία

Με την ψηφιακή τεχνολογία, τίποτα δεν έχει μείνει ίδιο στη μουσική βιομηχανία. Η πρόσβαση μέσω streaming ανοίγει νέους δρόμους σε μικρές εταιρίες και δημιουργούς για να φτάσουν τον καταναλωτή. Όμως το εισόδημα από τη μουσική μειώθηκε δραματικά.

Τα χαμηλά των αγορών και οι... κοινωνικές αντιδράσεις

Τα χαμηλά των αγορών και οι... κοινωνικές αντιδράσεις

Ο Peter Atwater της Financial Insights, σε συνέντευξή του στον John Authers των Financial Times, βοηθά να αποκρυπτογραφήσουμε αν πλησιάζουμε στο σημείο καμπής, όπου η κάθοδος των πρώτων υλών και νομισμάτων θα αρχίσει να αντιστρέφεται.

O χρυσός βάζει δύσκολα στους επενδυτές

O χρυσός βάζει δύσκολα στους επενδυτές

Κάτω και από τα 1.000 δολάρια την ουγκιά βλέπουν οι αναλυτές την τιμή του χρυσού. Γιατί η Κίνα μπορεί να είναι η μόνη ελπίδα για ανατροπή της πτωτικής πορείας του κίτρινου μετάλλου. Αναλύει ο συντάκτης των Financial Times, James Mackintosh.

Pearson: Γιατί πουλήσαμε τους Financial Times

Pearson: Γιατί πουλήσαμε τους Financial Times

Ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και έγκυρους δημοσιογραφικούς οργανισμούς στον κόσμο, οι Financial Times, πωλούνται από την ιδιοκτήτρια εταιρία Pearson στον ιαπωνικό όμιλο Nikkei. Ποιο το σκεπτικό πίσω από την ιστορική πώληση;

Founders Forum: Οι νέες τάσεις στην υψηλή τεχνολογία

Founders Forum: Οι νέες τάσεις στην υψηλή τεχνολογία

Ποιες είναι οι νέες ανατρεπτικές τάσεις στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας; Οι Financial Times επισκέφτηκαν την κορυφαία συνάντηση για τους πρωτοπόρους του τεχνολογικού κλάδου στο Λονδίνο και μίλησαν για τα σχέδια τους.

Γιατί οι αγορές δεν κόλλησαν ελληνική... γρίπη

H αγορά ομολόγων, οι μετοχές, αλλά και το ίδιο το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα δε δείχνουν να επηρεάζονται παρά ελάχιστα από την αστάθεια στο ελληνικό ζήτημα. Οι Financial Times διερευνούν τους λόγους της υποτονικής αντίδρασης της αγοράς.

Οδοιπορικό των FT στους δρόμους της Αθήνας

Η Ευρώπη έχει προειδοποιήσει ότι με το «όχι» δυσχεραίνεται η θέση της Ελλάδας. Πολλοί όμως δεν πιστεύουν στις προειδοποιήσεις και στηρίζουν την ελληνική κυβέρνηση. Ποιο είναι το σκεπτικό των Ελλήνων ψηφοφόρων του όχι;

Το πραγματικό πρόβλημα και το βασικό σενάριο για την Αθήνα

Οι τεχνικές συζητήσεις μεταξύ Αθήνας - πιστωτών και ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα που δεν επέτρεψε τη συμφωνία. Tι μπορεί να συμβεί στην Ελλάδα αν δεν υπάρξει deal. Ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο για το αποτέλεσμα των συζητήσεων.

Γιατί η Γερμανία θα κάνει πίσω στο «παιχνίδι του δειλού»

Μια αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ «καίει» περισσότερο τους Γερμανούς παρά τους Ελληνες, εκτιμά ο John Authers. Ποια είναι τα δεδομένα και τι αποτιμούν σε αυτή τη φάση οι διεθνείς αγορές.

Wearables: Θέλεις να σε παρακολουθεί το αφεντικό εκτός δουλειάς;

Για τους manager ένα νέο εργαλείο για βελτίωση της αποδοτικότητας. Για τους εργαζόμενους μια εισβολή στην ιδιωτική τους ζωή. Είναι πραγματικά χρήσιμα για μία επιχείρηση; Ένα κοινωνικό πείραμα από τους FT.

Τρεις λόγοι που η Ελλάδα είναι στο όριο

H Apple «ανοίγει» το θέμα του ad blocking

Τι πραγματικά διακυβεύεται στις τουρκικές εκλογές

Το «σύνδρομο της βιασύνης» των CEO!

Η επικίνδυνη ζωή των καλλιεργητών oπίου

Χρήσιμα tips για να ρυθμίσετε το Apple Watch σας

Το επενδυτικό παράδοξο της Ευρώπης

Κουτρουμάνης: Λάθος η συζήτηση στο ασφαλιστικό από μηδενική βάση

Η αρχή του τέλους για τον... φορτηγατζή

Οι «αναταράξεις» στα ομόλογα και τα λάθη των κεντρικών τραπεζών

v