Τα wearables νέο «στοίχημα» για τις εταιρίες κινητής

Wearables για όλα τα γούστα είχε η φετινή έκθεση τεχνολογίας στη Βαρκελώνη. Οι εταιρίες κινητής στρέφουν την προσοχή τους σε αυτές τις συσκευές καθώς προσφέρουν ένα νέο, πολλά υποσχόμενο πεδίο. Επιφυλακτικότεροι εμφανίζονται ορισμένοι αναλυτές.

Tην «τιμητική» τους είχαν τα wearables στη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας (Mobile World Congress), η οποία πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη.

Όπως εξηγούν εκπρόσωποι τεχνολογικών κολοσσών στο video των Financial Times, η αγορά των έξυπνων κινητών δεν είναι «κορεσμένη», αλλά τα wearables αποτελούν ένα νέο, πολλά υποσχόμενο πεδίο για τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν wearables όλων των μεγεθών και ειδών: Από ρολόγια που βοηθούν τον ιδιοκτήτη τους στο... ψάρεμα έως κοσμήματα που δεν περιορίζονται μόνο στη... λάμψη.

Παρουσιάστηκαν ακόμη wearables για μικρά παιδιά αλλά και κατοικίδια...

Ωστόσο ορισμένοι αναλυτές εμφανίζονται σχετικά επιφυλακτικοί για αυτές τις συσκευές. Τονίζουν ότι τα wearables πρέπει να διανύσουν ακόμη πολύ δρόμο για να φτάσουν τα smartphones, που έφεραν επαναστατικές αλλαγές στις συνήθειες και την καθημερινότητα των ατόμων.

Εξηγούν ότι αυτού του είδους οι συσκευές δεν έχουν (ακόμη) πολλές εφαρμογές και στην ουσία αποτελούν μικρότερα σε διαστάσεις smartphone.

© The Financial Times Limited 2016. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v