ΑΠΟΨΕΙΣ

Μπακογιάννη: Πρέπει να αλλάξει η Ευρώπη

Μπακογιάννη: Πρέπει να αλλάξει η Ευρώπη

Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση, αυτό το ιστορικά μοναδικό πείραμα, ποτέ δεν προχώρησε με λογιστικούς όρους, τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ. Το Ευρώ δεν ταυτίζεται μόνο με τα spreads, ταυτίζεται με την αλληλεγγύη, και την πρόοδο.

To παζλ της τεχνικής & θεμελιώδους ανάλυσης

To παζλ της τεχνικής & θεμελιώδους ανάλυσης

Τα πραγματικά δεδομένα για τις πλέον δημοφιλείς επενδυτικές στρατηγικές. Πόσο αποδίδει η τοποθέτηση με βάση κινητούς μέσους όρους. Τα μυστικά των "αποτελεσματικών" αγορών. Γράφει ο Δρ Π. Ξυδώνας.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Οι ελληνικές αυταπάτες και ο γόρδιος δεσμός

Οι ελληνικές αυταπάτες και ο γόρδιος δεσμός

Σε πλήρες τέλμα οδηγεί την Ελλάδα το μνημόνιο, υπογραμμίζει ο Αλ. Παπαδόπουλος. Γιατί η χώρα θα αναγκαστεί να βγει μόνη της εκτός ευρώ σε τρία χρόνια. Οι ευθύνες κυβερνώντων, ο οικονομικός παγετός και η Μεγάλη Απόφαση.

Εισαγγελική... τρίπλα στα προσωπικά δεδομένα

Εισαγγελική... τρίπλα στα προσωπικά δεδομένα

Πώς μέσω του θεσμού της εισαγγελικής παραγγελίας μπορούν να καταστρατηγηθούν προσωπικά δεδομένα. Η ρύθμιση του 1988 και η σημερινή πραγματικότητα. Τα τέσσερα προβλήματα. Γράφει ο Χ. Τσέλιος.

Saxo Bank: Η επόμενη ημέρα του χρυσού

Saxo Bank: Η επόμενη ημέρα του χρυσού

Πώς διαμορφώνεται το τοπίο στην αγορά του χρυσού και του ασημιού. Η βουτιά, η ανάκαμψη και οι εκτιμήσεις για την πορεία των τιμών τα επόμενα τρίμηνα. Το trading και η ζήτηση μετάλλου σε φυσική μορφή.

Να εκμεταλλευθεί η Κύπρος τη 2η ευκαιρία!

Οι ξένοι θα δώσουν στην Κύπρο μια δεύτερη ευκαιρία. Να σταματήσει η συζήτηση για έξοδο από ευρώ. Τι πρέπει να γίνει. Γράφει ο Θ. Παρπέρης, πρόεδρος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου.

Μονόδρομος για τη χώρα η πολιτική Στουρνάρα

Δεν πρέπει να αλλάξουμε τώρα πορεία, γράφει ο Αλ. Μωραϊτάκης. Το όπλο της διπλής δόσης και το λάθος των δανειστών. Γιατί έρχεται σύγκρουση ΕΕ-ΔΝΤ το… κατακαλόκαιρο.

Στεφανόπουλος: Φόροι "σκοτώνουν" επενδύσεις

Πώς η υπερφορολόγηση στην κινητή τηλεφωνία στερεί κρατικά έσοδα και εμποδίζει επενδύσεις. Το βάρος που φορτώνονται οι καταναλωτές και οι προτάσεις. Γράφει ο Γ. Στεφανόπουλος της ΕΕΚΤ.

Το ΧΑΚ και η ανάκαμψη μέσω Φυσικού Αερίου

Το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που αναγκαστικά θα διαμορφωθεί για την Κύπρο πρέπει να έχει ισχυρά θεμέλια στη χώρα, γράφει ο Ν. Μεταξάς. Ποιος πρέπει να είναι ο ρόλος του ΧΑΚ στην αξιοποίηση του φυσικού αερίου.

ΕΤFs: Το πλέον ευφυές επενδυτικό εργαλείο

Γιατί τα Exchange Traded Funds κυριάρχησαν στις διεθνείς αγορές. Τι προσφέρουν και που πλεονεκτούν. Οι λόγοι που έμειναν στην "αφάνεια" στην Ελλάδα. Τι θα πρέπει να γίνει τώρα. Γράφει ο Κίμων Βολίκας.

Οι εξαγωγές θέλουν κόπο και... τρόπο

Πώς βλέπει η Solidus τις τραπεζικές αυξήσεις

Ποιος είναι τελικά ο πλούτος των νοικοκυριών;

ΑΕΚ: Το δικαίωμα του Έλληνα στην… ισοΑνομία!

Μετοχές:Επτά επιλογές για global χαρτοφυλάκια

Μήπως το έχει παρακάνει η Citigroup;

Σπάει ο "ενάρετος κύκλος" της Τουρκίας

ETE: «Δεν θα σχολιάζουμε, γράψτε ότι… θέλετε»

Το νέο δόγμα για τα τραπεζικά «σωσίβια»

Τέτοια «ήττα» έχει σίγουρα πολλούς… πατεράδες!

v