Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τουρκία: Οργή για τη διαγραφή του tweet από το ΝΑΤΟ

Με ανακοίνωση του υπ. Άμυνας η Άγκυρα παράλληλα επαναφέρει το αφήγημα με το «κλείδωμα» τουρκικού F-16 από ελληνικά ραντάρ και κάνει επίθεση στη χώρα μας λέγοντας ότι έχει πλήξει πολύ την ταυτότητα και το κύρος του ΝΑΤΟ.

Τουρκία: Οργή για τη διαγραφή του tweet από το ΝΑΤΟ

Για «απαράδεκτο γεγονός» κάνει λόγο η Άγκυρα με αφορμή τη διαγραφή του tweet από το ΝΑΤΟ με τα «συγχαρητήρια» στην Τουρκία για τη Μικρασιατική καταστροφή, για το οποίο είχε εκδώσει και διάβημα η Αθήνα.

Όπως μεταδίδει το skai.gr, το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας με ανακοίνωση που εξέδωσε κατηγορεί τη Συμμαχία πως «παραδόθηκε στην εγωιστική και κακομαθημένη συμπεριφορά άλλου μέλους του ΝΑΤΟ».

«Η επίσημη ονομασία που δόθηκε στις 30 Αυγούστου από τη Δημοκρατία της Τουρκίας είναι ''Ημέρα της Νίκης και Ημέρα Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων''. Αυτή είναι η βούληση του έθνους μας και δεν μπορεί να αλλάξει. Είτε γράφεται η Ημέρα της Νίκης είτε όχι, το γεγονός ότι κερδίσαμε τη νίκη το 1922 δεν μπορεί να αλλάξει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, η Άγκυρα επαναφέρει το αφήγημα με το «κλείδωμα» τουρκικού F-16 από ελληνικά ραντάρ και κάνει επίθεση στη χώρα μας λέγοντας ότι έχει πλήξει πολύ την ταυτότητα και το κύρος του ΝΑΤΟ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v