Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οριακή πτώση για το πετρέλαιο στα $91,86

Πτωτικά κινήθηκαν στην κατακλείδα συνεδρίαση της εβδομάδος οι δύο βασικές κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων, με τα συμβόλαια στο petroleum complex να πραγματοποιούν διακυμάνσεις εντός του εύρους διαπραγμάτευσης.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων

Πτωτικά κινήθηκαν στην κατακλείδα συνεδρίαση της εβδομάδος οι δύο βασικές κατηγορίες της διεθνούς αγοράς εμπορευμάτων, με τα συμβόλαια στο petroleum complex να πραγματοποιούν διακυμάνσεις εντός του εύρους διαπραγμάτευσης των προηγούμενων ημερών, ενώ τα πολύτιμα μέταλλα υποχώρησαν σε χαμηλότερα επίπεδα μετά την αδυναμία υπέρβασης τεχνικών αντιστάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το light crude oil (σειρά Οκτ.’12) έκλεισε στο χρηματιστήριο Nymex της Νέας Υόρκης στα $91,86/βαρέλι με μικρή πτώση 0,2%, ενώ μεγαλύτερες ήταν οι απώλειες στα προϊόντα:

Η βενζίνη -RBOB Gasoline (σειρά Νοεμβρίου)- έκλεισε στα $289,28cents/γαλόνι με απώλειες 2,2% και η σειρά Νοεμβρίου για το πετρέλαιο θέρμανσης διαμορφώθηκε στα $322,39cents/γαλόνι (-1%).

Στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων, ο χρυσός (σειρά Δεκ.’12) έκλεισε στο Comex με πτώση 0,6%, στα $1759,70/ουγκιά, ενώ μεγαλύτερη πτώση κατέγραψε η τιμή του αργύρου, με τη σειρά Δεκ.’12 να κλείνει στα $33,669 /ουγκιά. (-1,3%).
 
Σημειώνεται ότι η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου διαμορφωνόταν αργά το βράδυ στα $1.2960 ανά ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v