Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια πτώση 0,5% για το πετρέλαιο στα $92,87

Μικρές μεταβολές κατέγραψαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας σε επίπεδο κλεισίματος, καθώς το ενεργειακό μπλοκ αναζήτησε στήριξη σε λίγο χαμηλότερα επίπεδα.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της Laiki Popular Bank

Μικρές μεταβολές κατέγραψαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας σε επίπεδο κλεισίματος, καθώς το ενεργειακό μπλοκ αναζήτησε στήριξη σε λίγο χαμηλότερα επίπεδα, ενώ τα μέταλλα τερμάτισαν πολύ κοντά στα προηγούμενα κλεισίματά τους.
 
Ειδικότερα, το light crude oil (Συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) έκλεισε στα 92,87$/βαρέλι, μετά από διακυμάνσεις ανάμεσα στα 91,71-93,87$/βαρέλι.

Στο πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) η τιμή κλεισίματος διαμορφώθηκε στα 302,05cents/γαλόνι, ενώ η βενζίνη (Συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) στα 300,39cents/γαλόνι έκλεισε οριακά θετικά.

Στο μπλοκ των μετάλλων, ο χρυσός (Συμβόλαιο Οκτωβρίου) στα 1620,7$/ουγκιά, ενισχύθηκε οριακά, την στιγμή που το ασήμι περισσότερο διστακτικό, διατήρησε τα 28$/ουγκιά.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα το δολάριο εμφάνιζε μικτή εικόνα έναντι των διεθνών νομισμάτων, ενώ ειδικά έναντι του ευρώ διαμορφώθηκε στο 1,2300 αργά το βράδυ.


e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v