Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οριακή άνοδος για το πετρέλαιο στα $93,20

Σταθεροποιητικά κινήθηκαν τελικά οι αγορές εμπορευμάτων κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, μετά από αρχική αναζήτηση κατεύθυνσης.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της Laiki Popular Bank

Σταθεροποιητικά κινήθηκαν τελικά οι αγορές εμπορευμάτων κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης, μετά από αρχική αναζήτηση κατεύθυνσης.

Στο ενεργειακό μπλοκ, το light crude oil (Συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) επιχείρησε εκ νέου να ξεπεράσει τα 94$/βαρέλι, χωρίς επιτυχία, για να επιστρέψει αργά το βράδυ στα 93,20$/βαρέλι.

Στο πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) η τιμή βρέθηκε στα 304,2cents/γαλόνι, ενώ και στην βενζίνη τα κέρδη ανήλθαν σε 0,7% στα 300,12cents/γαλόνι.

Στα πολύτιμα μέταλλα, η εικόνα ήταν περισσότερο διστακτική, με τον χρυσό (Συμβόλαιο Οκτωβρίου) να διατηρεί το σύνολο των κερδών του περασμένου διαστήματος, παρά την παράλληλη άνοδο του δολαρίου, ενώ το ασήμι με αντίστοιχη εικόνα έκλεισε την συνεδρίαση πολύ κοντά στα 28$/ουγκιά.

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα, το δολάριο κέρδιζε έδαφος έναντι των υπολοίπων νομισμάτων, ενώ ειδικά έναντι του ευρώ βρέθηκε στο 1,2300 αργά το βράδυ, έχοντας ανέλθει νωρίτερα μέχρι το 1,2270.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v