Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛ: Διευκρινίσεις δημοσιευμάτων για Εndesa

Στο σχολιασμό δημοσιεύματος με τίτλο ”Δύο προτάσεις- βόμβες από τη συμμαχία Μυτιληναίου- ENDESA” προχώρησε η Μυτιληναίος, τονίζοντας, ότι δεν αντιλαμβάνεται σε ποιες ”προτάσεις - βόμβες για ισάριθμες στρατηγικές συνεργασίες ή εξαγορές” αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα.

ΜΥΤΙΛ: Διευκρινίσεις δημοσιευμάτων για Εndesa
Στο σχολιασμό δημοσιεύματος με τίτλο ”Δύο προτάσεις - βόμβες από τη συμμαχία Μυτιληναίου - ENDESA” προχώρησε η Μυτιληναίος, τονίζοντας, ότι δεν αντιλαμβάνεται σε ποιες ”προτάσεις - βόμβες για ισάριθμες στρατηγικές συνεργασίες ή εξαγορές” αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα.

Ειδικότερα, η εταιρία τόνισε τα ανωτέρω σε συνέχεια της από 2/4/2007 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τo δημοσίευμα της 1ης Απριλίου 2007 της Εφημερίδας ΒΗΜΑ.

Όπως διευκρίνισε, η συγκεκριμένη ”πληροφορία” του εν λόγω δημοσιεύματος δεν αποτελεί και δεν περιλαμβάνεται σε οποιαδήποτε ανακοίνωση της Εταιρείας για τις προθέσεις και τον επιχειρηματικό σχεδιασμό της με τον ισπανικό ενεργειακό όμιλο ENDESA.

Επισημαίνεται, ότι η Εταιρεία για τα μελλοντικά της σχέδια προβαίνει πάντα σε έγκαιρες και επίσημες ανακοινώσεις προς τις Χρηματιστηριακές Αρχές και το επενδυτικό κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v