Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παγώνει ο διαγωνισμός της ΕΤΑ για Ανάβυσσο

Το ΣτΕ διέταξε το "πάγωμα" του διαγωνισμού για τη μίσθωση τεσσάρων τμημάτων της παραλίας των Αλυκών Αναβύσσου για δύο χρόνια από την εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα. Στο ΣτΕ έχει προσφύγει ο Δήμος Σαρωνικού.

Παγώνει ο διαγωνισμός της ΕΤΑ για Ανάβυσσο
«Πάγωσε» με προσωρινή διαταγή του Συμβουλίου της Επικρατείας ο διαγωνισμός που επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα, για τη μίσθωση τεσσάρων τμημάτων της παραλίας των Αλυκών Αναβύσσου για δύο χρόνια από την εταιρεία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα.

Στο ΣτΕ έχει προσφύγει ο Δήμος Σαρωνικού και ζητάει να ακυρωθεί η απόφαση της εταιρείας ΕΤΑ για την εκμίσθωση των τεσσάρων τμημάτων του αιγιαλού στην Ανάβυσσο του Δήμου Σαρωνικού, καθώς και ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση των επίμαχων εκτάσεων για τις θερινές περιόδους των ετών 2011 και 2012

Ο Δήμος Σαρωνικού υποστηρίζει ότι δεν έχει εκδοθεί υπουργική απόφαση για την παραχώρηση των επίμαχων εκτάσεων στην εταιρεία ΕΤΑ, ενώ αντίθετα με υπουργική απόφαση από το 2009 έχει παραχωρηθεί στο Δήμο η χρήση των κοινόχρηστων χώρων αιγιαλού που εμπίπτουν στα όρια του Δήμου.

Διευκρινίζεται ότι η διαταγή του Ρίζου ισχύει μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει ο Δήμος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v