Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επικουρικό Κεφάλαιο: Με καθαρή θέση 51 εκατ. ευρώ το 2023

«Η θετική εξέλιξη του οικονομικού αποτελέσματος καταδεικνύει ότι το Επικουρικό Κεφάλαιο είναι ένας ισχυρός θεσμικός πυλώνας της ασφαλιστικής αγοράς», τόνισε ο πρόεδρος Ηρ. Δασκαλόπουλος.

Επικουρικό Κεφάλαιο: Με καθαρή θέση 51 εκατ. ευρώ το 2023

Καθαρή θέση 51 εκ. Ευρώ εμφανίζουν οι οικονομικές καταστάσεις του Επικουρικού Κεφαλαίου για το έτος 2023.

Στη σημερινή ετήσια συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Επικουρικού Κεφαλαίου ο Προέδρος Ηρακλής Δασκαλόπουλος παρουσίασε τα αποτελέσματα του Οργανισμού για το έτος 2023, τον προϋπολογισμό και τα σχέδια του ΕΚ για το 2024.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «η θετική εξέλιξη του οικονομικού αποτελέσματος καταδεικνύει ότι το Επικουρικό Κεφάλαιο είναι ένας ισχυρός θεσμικός πυλώνας της ασφαλιστικής αγοράς που εκπληρώνει με επιτυχία το στόχο του να στέκεται δίπλα στους παθόντες από τροχαία ατυχήματα με ανασφάλιστα οχήματα, ενώ ταυτόχρονα μας επιτρέπει συνεχίσουμε το έργο μας για τον περεταίρω εκσυγχρονισμό του».

Κατά τη συνεδρίαση εξελέγη η νέα Διαχειριστική Επιτροπή (ΔΕ) του Οργανισμού με διετή θητεία. Κατόπιν της λήξης της Γενικής Συνέλευσης, η ΔΕ συγκροτήθηκε σε σώμα και επανεξέλεξε τούς: Ηρακλή Δασκαλόπουλο Πρόεδρο, Στάθη Τσαούση Αντιπρόεδρο, Μάγδα Κράνη Γενικό Γραμματέα, Φώτη Ζέρβα Ταμία. Ως Τακτικά Μέλη υπηρετούν στην ΔΕ οι: Κίμων-Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, Νικόλαος Ζάχος, Χρύσα Καρακόιδα (νέο μέλος), Παύλος Κασκαρέλης και Παναγιώτης Μαρκόπουλος.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v