Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νηνεμία στη Wall Street

Με μικτά πρόσημα συνεχίζουν να κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street, ενώ στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται η αυριανή συνεδρίαση της FED και οι ”συνοδευτικές” δηλώσεις του B. Bernanke. Απώλειες στις κύριες ευρωαγορές.

Με μικτά πρόσημα συνεχίζουν να κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street, ενώ στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται η αυριανή συνεδρίαση της FED και οι ”συνοδευτικές” δηλώσεις του B. Bernanke.

Ειδικότερα αύριο Τρίτη συνεδριάζει η αρμόδια επιτροπή της FED και αναμένεται να προχωρήσει σε μια νέα αύξηση των επιτοκίων κατά 0,25%.

Στα εταιρικά νέα, κέρδη σημείωσε η μετοχή της Lucent με την αγορά να παίζει ακόμη το σενάριο της συγχώνευσης με την Alcatel.

Σε θετικό έδαφος βρίσκονται οι μετοχές της Rio Tinto και της Alcan, ύστερα από τα θετικά σχόλια που πραγματοποίησε η Citigroup για τις μεταλλευτικές εταιρίες.

Στο Nyse η αναλογία πτωτικών – ανοδικών διαμορφώνεται στο τρία προς δύο και Nasdaq στο τέσσερα προς τρία.

Στις 11.251 μονάδες κινείται ο Dow Jones, καταγράφοντας πτώση 0,26%, ενώ άνοδο 0,22% σημείωσε ο Nasdaq, στις 2.314 μονάδες. Απώλειες 0,09% για τον S&P, που υποχωρεί στις 1.301 μονάδες.

Εξάλλου, στις 5.912 μονάδες ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση ο Dax, με απώλειες 1,02%, ενώ πτώση 1,06% κατέγραψε ο FTSE 100, στις 5.972 μονάδες. Πτώση 1,08% για τον Cac, στις 5.162 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v