Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρνητικό γύρισμα στην Wall Street

Στο κόκκινο και οι τρεις δείκτες στην Wall Street. Διαγράφουν τα κέρδη Dow Jones και S&P 500. Βαριές απώλειες για το δολάριο. Υποχωρεί το αργό πετρέλαιο. Χαμηλότερα και ο χρυσός. Ράλι 10% για τις μετοχές των DuPont και Dow Chemical.

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι μετοχές στην αμερικανική αγορά, με τους Dow Jones και S&P 500 να διαγράφουν τα αρχικά κέρδη, καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν να έχουν το βλέμμα στραμμένο στο πετρέλαιο.

Ο Dow Jones κινείται 0,50% χαμηλότερα στις 17.481 μονάδες, ο Nasdaq καταγράφει πτώση 1,5% στις 5.021 μονάδες, ενώ ο S&P 500 διολισθαίνει 0,80% στις 2.047 μονάδες.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο καταγράφει βαριές απώλειες έναντι του ευρώ, του γεν και της βρετανικής λίρας. Η ισοτιμία με το ευρωπαϊκό νόμισμα κινείται στο επίπεδο του $1,10.

Στα εμπορεύματα, το αργό πετρέλαιο υποχωρεί 0,7% στα 37,5 δολάρια το βαρέλι.Ο χρυσός διολισθαίνει 0,1% στα 1.072 δολάρια ανά ουγκιά.

Στο ταμπλό, oι μετοχές της DuPont και της Dow Chemical πραγματοποιούν άλμα 9%. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNBC, οι Dow Chemical και DuPont αναμένεται να ανακοινώσουν μια συγχώνευση μέχρι την Πέμπτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v