Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καθοδικά οι αποδόσεις των ευρωομολόγων

Η απόδοση του 10ετούς γερμανικού βρίσκεται στι 2,59%, του αντίστοιχου βρετανικού στο 4,16% και του αντίστοιχου ελληνικού στο 3,61%.

Καθοδικά οι αποδόσεις των ευρωομολόγων

Κατά δύο με τέσσερις μονάδες καθοδικά κινούνται οι αποδόσεις των 10ετών ευρωπαϊκών ομολόγων. Στο επίκεντρο των επενδυτών οι χθεσινές εκλογές σε Ηνωμένο Βασίλειο και ο δεύτερος γύρος της Κυριακής στη Γαλλία.

Σάρωσαν οι Εργατικοί στις βρετανικές βουλευτικές εκλογές, ενώ οι Συντηρητικοί εμφάνισαν τη χειρότερη εκλογική τους επίδοση στην ιστορία του κόμματος, αν και κατάφεραν να διατηρήσουν τη δεύτερη θέση. Στη Βουλή μπαίνει το κόμμα του Φάρατζ (ο οποίος εκλέγεται βουλευτής), όπως επίσης και ο πρώην επικεφαλής των Εργατικών, Κόρμπιν.

Εν τω μεταξύ, το ακροδεξιό κόμμα του Εθνικού Συναγερμού (RN) στη Γαλλία είναι πιθανό να μην κατορθώσει να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής, όπως ανακοίνωσε η OpinionWay, σύμφωνα με μία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της καθημερινής επιχειρηματικής εφημερίδας Les Echos.

Η απόδοση του 10ετούς γερμανικού βρίσκεται στι 2,59%, του αντίστοιχου βρετανικού στο 4,16%, του 10ετούς ιταλικού στο 3,95% και του αντίστοιχου ελληνικού στο 3,61%.

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v