Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην ασφάλεια των κρατικών ομολόγων οι επενδυτές

Ανοδικά κινείται το κόστος του ελληνικού δανεισμού, με την απόδοση του δεκαετούς να ενισχύεται 2,5 μονάδες βάσης, στο 1,25% και του πενταετούς, με άνοδο μίας μονάδας βάσης, να φτάνει στο 0,42%.

Στην ασφάλεια των κρατικών ομολόγων οι επενδυτές

Στην ασφάλεια των κρατικών ομολόγων της ευρωζώνης στρέφονται οι επενδυτές την Τρίτη, καθώς η αύξηση των περιπτώσεων Covid-19 ανάγκασε την Καλιφόρνια να καθυστερήσει την εφαρμογή νέων σχεδιών, μειώνοντας τον ενθουσιασμό της Δευτέρας για βελτιωμένα εταιρικά κέρδη.

Η πιο πυκνοκατοικημένη πολιτεία των ΗΠΑ ανακοίνωσε νέους περιορισμούς στις επιχειρήσεις τη Δευτέρα ενώ οι δύο μεγαλύτερες σχολικές περιοχές της, το Λος Άντζελες και το Σαν Ντιέγκο, δήλωσαν ότι τα παιδιά θα πρέπει να μείνουν σπίτι τον Αύγουστο.

Η απόδοση του δεκαετούς γαλλικού ομολόγου υποχωρεί 2,6 μονάδες βάσης, στο -0,12% ενώ του δεκαετούς γερμανικού με πτώση τριών μονάδων βάσης, φτάνει στο -0,43%.

Ανοδικά κινείται το κόστος του ελληνικού δανεισμού, με την απόδοση του δεκαετούς να ενισχύεται 2,5 μονάδες βάσης, στο 1,25% και του πενταετούς, με άνοδο μίας μονάδες βάσης, να φτάνει στο 0,42%. 

Κατά 2,5 μονάδες βάσης χαμηλότερα κινείται η απόδοση του δεκαετούς ισπανικού, στο 0,42% ενώ το αντίστοιχου ιταλικού τίτλου, με ίδια κίνηση, φτάνει στο 1,28%. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η απόδοση του δεκαετούς υποχωρεί 1,7 μονάδα βάσης, στο 0,62%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v