Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλό εβδομάδας τα ιταλικά yields ενόψει Συνόδου Κορυφής

Στο 1,33% έφτασαν οι αποδόσεις των 10ετών ιταλικών ομολόγων στο early trading, πριν υποχωρήσουν στο 1,30%, ενώ και του 10ετούς Bund κινήθηκαν ανοδικά, κατά 2 μονάδες βάσης, στο -0,45%. Στο 1,20% το ελληνικό 10ετές.

Σε υψηλό εβδομάδας τα ιταλικά yields ενόψει Συνόδου Κορυφής

Σε υψηλό μίας εβδομάδας σκαρφαλώνει η απόδοση του 10ετούς ιταλικού ομολόγου τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές παραμένουν προσεκτικοί ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ενωσης στα τέλη της εβδομάδας. Οι επενδυτές ελπίζουν ότι η ΕΕ των 27 θα σημειώσει πρόοδο στη συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης των 750 δισ. ευρώ.

Στο 1,33% έφτασαν οι αποδόσεις των 10ετών ιταλικών ομολόγων στο early trading, πριν υποχωρήσουν στο 1,30%, ενώ και του 10ετούς Bund κινήθηκαν ανοδικά, κατά 2 μονάδες βάσης, στο -0,45%, μακριά από το χαμηλό εξήμισι εβδομάδων (-0,49%) της Παρασκευής, καθώς ενισχύονται σήμερα οι μετοχές.

Στο επίκεντρο και η συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας την Πέμπτη. Οι αναλυτές αξιολογούν τα στοιχεία σχετικά με το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της κεντρικής τράπεζας, αναζητώντας στοιχεία περαιτέρω επιβράδυνσάς του.

Κατά 2,3 μονάδες βάσης χαμηλότερα κινούνται οι αποδόσεις των 10ετών ελληνικών ομολόγων, στο 1,20%, ενώ του 5ετούς, με πτώση κατά μία μονάδα βάσης, φτάνει στο 0,40%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v