Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

”Νηνεμία” για τις πετρελαικές τιμές

Σταθεροποιητικά κινούνται οι τιμές του αμερικανικού αργού κυρίως λόγω των ήπιων καιρικών συνθηκών που επικρατούν για την εποχή στις ΗΠΑ και επιτρέπουν την αναπλήρωση των αποθεμάτων. Στα 61,2 δολάρια ανά βαρέλι διαμορφώνονται οι τιμές του αμερικανικού αργού.

Σταθεροποιητικά κινούνται οι τιμές του αμερικανικού αργού κυρίως λόγω των ήπιων καιρικών συνθηκών που επικρατούν για την εποχή στις ΗΠΑ και επιτρέπουν την αναπλήρωση των αποθεμάτων.

Ωστόσο μερίδα αναλυτών προβλέπει περαιτέρω ενίσχυση των πετρελαϊκών τιμών, αφού οι καιρικές συνθήκες θα χειροτερεύσουν και η ζήτηση για πετρέλαιο θα ενισχυθεί.

Οι πετρελαικές τιμές έχουν καταγράψει αύξηση 25% από τις αρχές του τρέχοντος έτους. Στα 61,2 δολάρια ανά βαρέλι διαμορφώνονται οι τιμές του αμερικανικού αργού, ενώ στα 59,8 δολάρια ανά βαρέλι του Brent. Εξάλλου, στα 456 δολάρια ανά ουγκιά κυμαίνονται οι τιμές του χρυσού.

* Από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2005 το euro2day.gr θα δημοσιεύει καθημερινά γύρω στις 21.00 σχόλιο για τα ”εμπορεύματα” του Τμήματος Διεθνών Παραγώγων της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v