Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Yψηλότερα των 60 δολαρίων ο μαύρος χρυσός

Yψηλότερα των 60 δολαρίων και χωρίς σημαντικές μεταβολές κινούνται οι πετρελαϊκές τιμές παρά την αύξηση των αποθεμάτων μαύρου χρυσού, που ανακοίνωσαν χθες οι αρμόδιες υπηρεσίες. Στα 60,45 δολάρια ανά βαρέλι διαμορφώνονται οι τιμές του αμερικανικού αργού.

Yψηλότερα των 60 δολαρίων και χωρίς σημαντικές μεταβολές κινούνται οι πετρελαϊκές τιμές παρά την αύξηση των αποθεμάτων μαύρου χρυσού, που ανακοίνωσαν χθες οι αρμόδιες υπηρεσίες. *

Η αδυναμία καθοδικής διάσπασης των 58 δολαρίων δείχνει ότι βρισκόμαστε σε μια νέα φάση ανόδου, διαπιστώνουν αναλυτές της αγοράς, προσθέτοντας ότι ”οι τιμές μάλλον έπιασαν πάτο”.

Οι πετρελαικές τιμές έχουν υποχωρήσει κατά 15% από τα ιστορικά υψηλά της 30ης Αυγούστου, που άγγιξαν τα 70 δολάρια ανά βαρέλι. Στα 60,45 δολάρια ανά βαρέλι διαμορφώνονται οι τιμές του αμερικανικού αργού, ενώ στα 59,05 δολάρια του Brent. Εξάλλου, στα 460 δολάρια ανά ουγκιά κυμαίνονται οι τιμές του χρυσού.

* Από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2005 το euro2day.gr θα δημοσιεύει καθημερινά γύρω στις 21.00 σχόλιο για τα ”εμπορεύματα” του Τμήματος Διεθνών Παραγώγων της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v