Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλό 2,5 ετώ το πετρέλαιο στα $108,54

Συνεχίστηκε η σταθερή ανοδική κίνηση στο petroleum complex κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση της εβδομάδος καθώς συνεχίζονται οι μάχες στη Λιβύη, ενώ σε θετικό έδαφος κινήθηκε το δίδυμο χρυσού-αργύρου.

Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡB


Συνεχίστηκε η σταθερή ανοδική κίνηση στο petroleum complex κατά την εναρκτήρια συνεδρίαση της εβδομάδος καθώς συνεχίζονται οι μάχες στη Λιβύη, ενώ σε θετικό έδαφος κινήθηκε το δίδυμο χρυσού-αργύρου στην αγορά των πολύτιμων μετάλλων.
 
Ειδικότερα, το light crude oil (Συμβόλαιο Μαίου) ανήλθε σε υψηλά δυόμισι ετών και έκλεισε το floor trading στα 108.54 $/βαρέλι, με κέρδη 0.6%, ενώ στα προϊόντα, το πετρέλαιο θέρμανσης (συμβόλαιο Μαίου) έκλεισε στα 317.1 cents/γαλόνι, ενισχυμένο κατά 1.16% και η βενζίνη (συμβόλαιο Μαίου) με κλείσιμο στα 316.60 cents/γαλόνι ενισχύθηκε κατά 0.45%.

Στο μπλοκ των πολύτιμων μετάλλων, εξάλλου, ο χρυσός (συμβόλαιο Ιουνίου) έκλεισε στα 1433 $/ουγκιά (+0.3%) πραγματοποιώντας διακύμανση μεταξύ 1429.1-1440.3 $/ουγκιά, ενώ περισσότερο επιθετικά στην άνοδο κινήθηκε και πάλι το ασήμι, που τερμάτισε το floor trading στα 38.475 $/ουγκιά (συμβόλαιο Μαίου) και ενισχύθηκε σε ποσοστό σχεδόν 2%.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v