Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια άνοδος 2,4% για το πετρέλαιο στα $75,10

Δυναμικά υψηλότερα κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων, καθώς το ενεργειακό μπλοκ κατόρθωσε να ανακτήσει μεγάλο μέρος από το χαμένο έδαφος την στιγμή που τα μέταλλα κρατήθηκαν κοντά στα υψηλά περιόδου.

Δυναμικά υψηλότερα κινήθηκαν οι αγορές εμπορευμάτων κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, καθώς το ενεργειακό μπλοκ κατόρθωσε να ανακτήσει μεγάλο μέρος από το χαμένο έδαφος του τελευταίου διαστήματος την στιγμή που τα μέταλλα κρατήθηκαν κοντά στα υψηλά περιόδου.
 
Ειδικότερα, το light crude oil (Συμβόλαιο Οκτωβρίου) έκλεισε στα 75,10$/βαρέλι, καταγράφοντας κέρδη 2,4%, ενώ το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) έκλεισε στα 204,55cents/γαλόνι.

Η βενζίνη την ίδια ώρα ενισχύθηκε επίσης κατά 2% στα 195cents/γαλόνι.

Από την άλλη μεριά τα μέταλλα κατόρθωσαν να διατηρήσουν τα κέρδη του τελευταίου διαστήματος προσπαθώντας να σταθεροποιηθούν με τον χρυσό να κλείνει την εβδομάδα στα 1237,6$/ουγκιά (Συμβόλαιο Δεκεμβρίου), ενώ το ασήμι (Συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) κατόρθωσε να υπερβεί τα 19$/ουγκιά ξεπερνώντας έτσι σημαντικά επίπεδα αντίστασης.

Ο χαλκός τέλος επέστρεψε δυναμικά φτάνοντας στα 337,50$/λίβρα. Την ίδια ώρα το δολάριο έχανε έδαφος έναντι των βασικότερων διεθνών νομισμάτων ενώ έναντι του ευρώ βρισκόταν στο 1,2732 παρέχοντας με τον τρόπο αυτό στήριξη στα παραπάνω προϊόντα.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v