Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια πτώση 1,8% για το πετρέλαιο στα $71,6

Εκτεταμένη νευρικότητα επικράτησε κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης στις αγορές εμπορευμάτων καθώς το ενεργειακό μπλοκ υπέστη βαρύ πλήγμα, την ώρα που τα πολύτιμα μέταλλα κατόρθωναν να καταγράψουν κέρδη.

Εκτεταμένη νευρικότητα επικράτησε κατά τη συνεδρίαση της Τρίτης στις αγορές εμπορευμάτων καθώς το ενεργειακό μπλοκ υπέστη βαρύ πλήγμα, την ώρα που τα πολύτιμα μέταλλα πλην του χαλκού κατόρθωναν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να καταγράψουν κέρδη.

Συγκεκριμένα, το πετρέλαιο (Συμβόλαιο Οκτωβρίου) έκλεισε στα 71,6$/βαρέλι με σημαντικές απώλειες 1,8%. Το πετρέλαιο θέρμανσης (Συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) έκλεισε στα 193,57cents/γαλόνι με μικρότερες απώλειες 1%, ενώ η βενζίνη στα 184,94cents/γαλόνι υποχώρησε κατά 1,8%.

Στα πολύτιμα μέταλλα η εικόνα ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη με τον χρυσό και το ασήμι να κατορθώνουν να καλύπτουν το χαμένο έδαφος και να κινούνται υψηλότερα.

Ειδικότερα, ο χρυσός έκλεισε στα 1232,2$/ουγκιά σημειώνοντας κέρδη 3$/ουγκιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το υψηλό ημέρας ήταν στα 1236,4$/ουγκιά.

Την ίδια ώρα το ασήμι (συμβόλαιο Σεπτεμβρίου) με εντυπωσιακά κέρδη 2% βρέθηκε στα 18,38$/ουγκιά.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v