Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια άνοδος 0,8% για το πετρέλαιο στα $82,09

Σε θετικό έδαφος έκλεισε το ενεργειακό μπλοκ, εν αντιθέσει με την αγορά των μετάλλων η οποία επέδειξε σαφή αδυναμία να κρατήσει το θετικό πρόσημο, παρά τα κέρδη του Euro FX καθ’όλη την διάρκεια της συνεδρίασης.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡΒ


Σε θετικό έδαφος έκλεισε η συνεδρίαση της Τετάρτης για το ενεργειακό μπλοκ, εν αντιθέσει με την αγορά των μετάλλων η οποία επέδειξε σαφή αδυναμία να κρατήσει το θετικό πρόσημο, παρά τα κέρδη του Euro FX καθ’όλη την διάρκεια της συνεδρίασης.

Να σημειωθεί ότι τόσο το API όσο και το DOE ανακοίνωσαν σημαντική αύξηση στα αποθέματα αργού, και παράλληλα σημαντικότατη μείωση στα αποθέματα βενζίνης και διυλισμένων προϊόντων.

Η σειρά παράδοσης Απριλίου για το Light Crude Oil έκλεισε την συνεδρίαση στα $82,09/βαρέλι (+.80%), ενώ μεγαλύτερη ήταν η άνοδος για τα προϊόντα, με τη σειρά Απρ.’10 για το πετρέλαιο θέρμανσης να κλείνει στα $211,62cents/γαλόνι, με κέρδη +1.30% και τη σειρά Απρ.’10 για την RBOB Gasoline να κλείνει τη συνεδρίαση στα $228,51cents/γαλόνι (+1.30%).

Στο μπλοκ των πολύτιμων μετάλλων, ο χρυσός (σειρά Απρ.’10) ενισχύθηκε αρχικά μέχρι και τα $1128,30/ουγκιά, κλείνοντας τελικά την συνεδρίαση με απώλειες –1,30%, στα $1108.30/ουγκιά, ενώ η σειρά Μαίου ’10 για το ασήμι έκλεισε την ημέρας στα $17,018/ουγκιά με απώλειες -1,75%.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v