Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερήσια άνοδος 1,3% για το πετρέλαιο στα $66,84

Με αντικρουόμενες διαθέσεις ξεκίνησε η εβδομάδα για τις αγορές εμπορευμάτων, με την αγορά ενέργειας να ενισχύεται εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποθεμάτων τις επόμενες δύο ημέρες.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του Ομίλου της ΜΡΒ

Με αντικρουόμενες διαθέσεις ξεκίνησε η εβδομάδα για τις αγορές εμπορευμάτων, με την αγορά ενέργειας να ενισχύεται εν αναμονή της ανακοίνωσης των αποθεμάτων τις επόμενες δύο ημέρες, ενώ στην αγορά των μετάλλων η συνεχιζόμενη αύξηση των αποθεμάτων βάρυνε για άλλη μια συνεδρίαση.
 
Ειδικότερα, το light crude oil (σειρά Νοεμβρίου’09) έκλεισε στα $66,84/βαρέλι με κέρδη της τάξης του +1,30%, καταγράφοντας υψηλό συνεδρίασης στα $67,54/βαρέλι.

Την ίδια ώρα, η σειρά Οκτωβρίου’09 για την RBOB Gasoline ανέκοψε έστω και παροδικά την πτωτική της πορεία, κλείνοντας στα $163,85cents/γαλόνι (+1,10%), κυμαινόμενη σε στενό εύρος διακύμανσης $5cents/γαλόνι.

Όσον αφορά τα πολύτιμα μέταλλα, ο χρυσός (σειρά Δεκ.’09) ξεκίνησε την εβδομάδα με περιορισμένα κέρδη +0,25%, κλείνοντας στα $994/ουγκιά, με χαμηλό ημέρας στα $986,70/ουγκιά.

Τέλος, η σειρά Δεκ.’09 για το χαλκό ξεκίνησε την συνεδρίαση με σημαντικές απώλειες, καταγράφοντας χαμηλό στα $266,25/λίμπρα, οι οποίες περιορίστηκαν έπειτα από την εντυπωσιακή ανάκαμψη των χρημ.αγορών, βοηθώντας την εν λόγω σειρά να κλείνει με απώλειες της τάξης του -0,85%, στα $271,85/λίμπρα.

e-mail: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v