Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα 131,04 δολάρια έκλεισε το πετρέλαιο

Έπειτα από την πτώση των τελευταίων 4 συνεδριάσεων, η εβδομάδα ξεκίνησε με ανοδική διάθεση, με τους συμμετέχοντες να φοβούνται την πιθανότητα ισχυρός τυφώνας να πλήξει την περιοχή της Ν. Ορλεάνης.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος
Τμήμα Διεθνών Παραγώγων
Μέλος του ομίλου της MPB

Έπειτα από τη δραματική πτώση των τελευταίων τεσσάρων συνεδριάσεων, η εβδομάδα ξεκίνησε με ανοδική διάθεση, με τους συμμετέχοντες να φοβούνται την πιθανότητα η τροπική καταιγίδα Dolly να εξελιχθεί σε ισχυρό τυφώνα που θα χτυπήσει την περιοχή της Νέας Ορλεάνης.

Για την ακρίβεια, η σειρά Αυγούστου ’08 για το light crude oil έκλεισε στα $ 131,04/βαρέλι, ενισχυμένη κατά 1,5%, ενώ η διαφορά από τη δεύτερη σειρά διευρύνθηκε στο $ 1/βαρέλι. Παρόμοια ήταν η εικόνα και για τα προϊόντα του πετρελαίου, με την RBOB gasoline να κλείνει στα υψηλά σχεδόν της ημέρας, στα 323 cents/γαλόνι.

Η πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας για το μπλοκ των πολύτιμων μετάλλων κινήθηκε σε υποτονικούς ρυθμούς, με τη σειρά Αυγούστου’08 να ενισχύεται ελαφρώς, κλείνοντας την ημέρα στα $ 963,70/ουγκιά, ενώ παρόμοια ήταν τα κέρδη και για το ασήμι, με τη σειρά Σεπτεμβρίου ’08 να κλείνει στα $ 18,425/ουγκιά.


e-mail address: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v