Σε υψηλά επίπεδα το αργό παρά την πτώση

Πτωτικά κινούνται οι τιμές του αργού με τους συναλλασσόμενους να εξακολουθούν να ανησυχούν για τις εξαγωγές αργού από το Ιράκ. Στη Νέα Υόρκη το αργό διαπραγματεύεται πάνω από τα 30 δολάρια.

Πτωτικά κινούνται οι τιμές του αργού με τους συναλλασσόμενους να εξακολουθούν να ανησυχούν για τις εξαγωγές αργού από το Ιράκ.

Οπως επισημαίνουν αναλυτές της αγοράς, το Ιράκ δεν είναι ακόμη σε θέση να συζητήσει τους όρους των συμβολαίων για το πετρέλαιο με τους πελάτες του εξαιτίας της υπάρχουσας αμφιβολίας για τις εξαγωγές από τα διϋλιστήριά του.

Ειδικότερα, όσον αφορά στις τιμές στο Λονδίνο η τιμή του αργού για συμβόλαια παράδοσης Αυγούστου διαμορφώνεται στα 28,59 δολάρια ανά βαρέλι σημειώνοντας πτώση 1,31%. Στη Νέα Υόρκη η τιμή του αργού για συμβόλαια παράδοσης Αυγούστου, διαπραγματεύεται στα 30,88 δολάρια ανά βαρέλι, σημειώνοντας πτώση 1,20%.

Αντίθετα, άνοδό λόγω της ενίσχυσης του αμερικανικού νομίσματος στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος καταγράφει η τιμή του χρυσού. Συγκεκριμένα, το πολύτιμο μέταλλο διαπραγματεύεται στα 347,25 δολάρια ανά ουγκιά, σημειώνοντας άνοδο 0,65%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v