Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι «εποικοδομητικές» διαπραγματεύσεις ρίχνουν 3% το αργό

Το αμερικανικό αργό κινείται 3,6% χαμηλότερα, στα 102 δολάρια, ενώ το μπρεντ με πτώση 3,8% φτάνει στα $108 ανά βαρέλι. Με άνοδο 5,8%, το φυσικό αέριο βρίσκεται στα 108 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

Οι «εποικοδομητικές» διαπραγματεύσεις ρίχνουν 3% το αργό

Υποχωρούν οι τιμές των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης πετρελαίου τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης, επεκτείνοντας την πρωινή πτώση.

Το κλίμα παίρνει στήριξη καθώς ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ρωσίας στις συνομιλίες για την Ουκρανία, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, χαρακτήρισε τον τελευταίο γύρο διαπραγματεύσεων στην Τουρκία ως εποικοδομητικό και άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανή μια συνάντηση μεταξύ του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ουκρανού ομολόγου του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Με τη Ρωσία να είναι ένας από τους μεγαλύτερους εξαγωγείς πετρελαίου στον κόσμο, οποιαδήποτε είδηση υποδηλώνει ότι η Δύση θα μπορούσε να υιοθετήσει μια πιο επιεική στάση έναντι της Μόσχας είναι πιθανό να μετριάσει τις ανησυχίες για την προσφορά μεταξύ των traders.

Το αμερικανικό αργό κινείται 3,6% χαμηλότερα, στα 102 δολάρια, ενώ το μπρεντ με πτώση 3,8% φτάνει στα $108 ανά βαρέλι. Με άνοδο 5,8%, το φυσικό αέριο βρίσκεται στα 108 ευρώ ανά μεγαβατώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v