Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απώλειες 1% καταγράφει το πετρέλαιο

Τα αμερικανικά αποθέματα δεν περιορίζονται με τους ρυθμούς που αναμενόταν, ενώ οι επενδυτές ανησυχούν για τις συνέπειες του Brexit. Το αμερικανικό αργό υποχωρεί κατά 1,03% στα 45,21 δολάρια, ενώ το Brent εμφανίζει πτώση 1,18% στα 46,81 δολάρια.

Τα futures αργού υποχωρούν λόγω ανανεωμένων ανησυχιών για τον παγκόσμιο κορεσμό στο πετρέλαιο, ωστόσο οι απώλειες αντισταθμίζονται ελαφρώς από τα καλύτερα από το αναμενόμενο οικονομικά στοιχεία της Κίνας που αντανακλούν τις προσπάθειες της κυβέρνησης να σταθεροποιήσει την οικονομία.

Το αμερικανικό αργό εμφανίζει πτώση της τάξης του 1,03% και διαπραγματεύεται στα 45,21 δολάρια το βαρέλι, ενώ το Brent είναι στα 46,81 δολάρια και υποχωρεί κατά 1,18%.

Αν και έχουν χαλαρώσει οι φόβοι για μια ανώμαλη προσγείωση στην Κίνα, οι επενδυτές ανησυχούν για μια περαιτέρω επιβράδυνση και σοβαρές επιπτώσεις από το πιθανό Brexit, αναφέρει το Reuters. Παράλληλα, τα αμερικανικά αποθέματα δεν περιορίζονται τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν.

Πτώση καταγράφει και το ασήμι, της τάξης του 0,23% στα 20,275 δολάρια. Αντίθετα ο χρυσός ενισχύεται ελαφρώς κατά 0,05% και διαπραγματεύεται στα 1.332,80 η ουγγιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v