Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλό 11 μηνών σκαρφάλωσε το αργό

Η τιμή του συμβολαίου της αμερικάνικης ποικιλίας του αργού παραδόσεως Ιουλίου, διαμορφώθηκε 2,2% υψηλότερα στα 49,69 δολάρια το βαρέλι

Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δύο εβδομάδων έκλεισε ο χρυσός τη Δευτέρα, λαμβάνοντας ώθηση από τις προσδοκίες για καθυστέρηση της αύξησης των επιτοκίων από την Fed.

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Αυγούστου σκαρφάλωσε 0,4% στα 1.247,4 δολάρια ανά ουγκιά. Νωρίτερα είχε φτάσει ως και τα 1.251,3 δολάρια το βαρέλι. Το κλείσιμο ήταν το υψηλότερο από τις 23 Μαϊου.

Το πολύτιμο μέταλλο πραγματοποίησε ράλι 2,5% την Παρασκευή μετά την δημοσίευση των απογοητευτικών στοιχείων για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας το Μάιο.

Υψηλότερα έκλεισε και το αργό πετρέλαιο, ανακάμπτοντας από τις εβδομαδιαίες απώλειες, καθώς επανήλθαν οι διαταραχές στις προμήθειες στον Καναδά και στην Νιγηρία.

Η τιμή του συμβολαίου της αμερικάνικης ποικιλίας του αργού παραδόσεως Ιουλίου, διαμορφώθηκε 2,2% υψηλότερα στα 49,69 δολάρια το βαρέλι. To επίπεδο αυτό είναι το καλύτερο από τις 21 Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v