Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέταρτος μήνας ανόδου για το αργό

Η αμερικάνικη ποικιλία του αργού έκλεισε με πτώση 0,95% στα 49,10 δολάρια το βαρέλι. Σε σχέση με το κλείσιμο στο τέλος Απριλίου, κατέγραψε άνοδο 6,9%.

Με απώλειες έκλεισε την Τρίτη το αργό πετρέλαιο, αλλά κατέγραψε κέρδη για το Μάιο ενόψει της συνάντησης των χωρών του ΟΠΕΚ την Πέμπτη.

Στην Νέα Υόρκη, η αμερικάνικη ποικιλία του αργού έκλεισε με πτώση 0,95% στα 49,10 δολάρια το βαρέλι. Σε σχέση με το κλείσιμο στο τέλος Απριλίου, κατέγραψε άνοδο 6,9%.

Είναι ο τέταρτος διαδοχικός μήνας κερδών για την αμερικάνικη ποικιλία του αργού.

Με απώλειες περίπου 6% έκλεισε το Μάιο ο χρυσός, καταγράφοντας την πρώτη μηνιαία πτώση το 2016, καθώς οι προσδοκίες για αύξηση των επιτοκίων τον Ιούνιο πιέζουν το πολύτιμο μέταλλο.

Την Τρίτη ωστόσο, ο χρυσός κατάφερε να ολοκληρώσει την συνεδρίαση με οριακά κέρδη, σπάζοντας ένα πτωτικό σερί οκτώ συνεδριάσεων.

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Ιουνίου, ενισχύθηκε 0,1% στα 1.214,8 δολάρια ανά ουγκιά. Με βάση τα πιο ενεργά συμβόλαια, το πολύτιμο μέταλλο υποχώρησε 5,9% το Μάιο, διαγράφοντας 76 δολάρια από το κλείσιμο των 1.290 δολαρίων στο τέλος του Απριλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v