Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υψηλό δέκα μηνών στα 71,09 δολ. για το πετρέλαιο

Με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε η προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η διαπραγμάτευση και για τον μήνα Ιούλιο. Έτσι για άλλη μια φορά το αργό πετρέλαιο στην αγορά της Νέας Υόρκης, έκλεισε σε νέο υψηλό δεκαμήνου στα $71.09/barrel, παρά τις πτωτικές διαθέσεις πριν από το άνοιγμα του floor.

Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος

Τμήμα Διεθνών Παραγώγων

Με τον ίδιο τρόπο που τελείωσε η προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η διαπραγμάτευση και για τον μήνα Ιούλιο.

Έτσι για άλλη μια φορά το αργό πετρέλαιο στην αγορά της Νέας Υόρκης, έκλεισε σε νέο υψηλό δεκαμήνου στα $71.09/barrel, παρά τις πτωτικές διαθέσεις πριν από το άνοιγμα του floor.

Για την ακρίβεια η σειρά Αυγούστου κατέγραψε ενδοσυνεδριακό χαμηλό στα $69.57 ενώ στην συνέχεια της ημέρας κινηθηκε ανοδικά εως και τα $71.25.

Σαφώς καλύτερη ήταν η εικόνα για το πετρέλαιο θέρμανσης( σειρά Αυγούστου) το οποίο αποκόμισε κέρδη κοντά στο 1% κλείνοντας στα 206.18 cents/gallon.

Ημέρα σταθερής ανόδου η σημερινή για το block των μετάλλων με τον συμβόλαιο χρυσού για τη σειρά Αυγούστου να κλέινει στα $659.20/oz καταγράφοντας άνοδο της τάξης του 1.28%, μετά από την έντονη ανοδική κίνηση του ευρώ και την συνέχιση της ανοδικής πορείας των βιομηχανικών μετάλλων.

Το συμβόλαιο αργύρου της σειράς Σεπτεμβρίου έκλεισε στα $12.765/oz με άνοδο 2.34%, ενώ το συμβόλαιο χαλκού σειράς Σεπτεμβρίου έκλεισε στα $352.70/lbs με άνοδο 2.22%.



e-mail address: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v