Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε νέο χαμηλό 5ετίας η τιμή του πετρελαίου

Βουτιά 2% για την τιμή του πετρελαίου Brent στο χαμηλότερο επίπεδο από το Μάιο του 2009. Διαμορφώνεται στα $56,74 ανά βαρέλι. Τα σενάρια για άλμα στα αμερικανικά αποθέματα μαύρου χρυσού.

Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2009 υποχωρούν οι τιμές του μαύρου χρυσού στις αγορές της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, λίγο πριν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία για τα αμερικανικά αποθέματα πετρελαίου. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι τα αποθέματα βρέθηκαν κοντά στο υψηλότερο επίπεδο τριών δεκαετιών με στήριξη από τη σχιστολιθική επανάσταση στην παραγωγή που έχει αλλάξει τα δεδομένα στη διεθνή πετρελαϊκή αγορά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Bloomberg, η μέση πρόβλεψη κάνει λόγο για αύξηση των αμερικανικών αποθεμάτων στα 387,2 εκατ. βαρέλια την προηγούμενη εβδομάδα που θα είναι το υψηλότερο επίπεδο από το 1982.

Έτσι, η τιμή του αργού στην αμερικανική αγορά υποχωρεί κατά 92 σεντ, στα 52,70 δολ. ανά βαρέλι που είναι το χαμηλότερο επίπεδο από το Μάιο του 2009. Η τιμή πετρελαίου Brent υποχωρεί κατά 2% στα 56,74 δολ. ανά βαρέλι και επίσης βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο από το Μάιο του 2009. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v