Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εβδομαδιαίες απώλειες 1,2% για το χρυσό

Μικρή πτώση σημείωσε την Παρασκευή η τιμή του χρυσού και του αργού πετρελαίου. Για την εβδομάδα το αργό ενισχύθηκε 0,3%, ενώ το πολύτιμο μέταλλο κατέγραψε απώλειες 1,2%.

Χαμηλότερα έκλεισε την Παρασκευή ο χρυσός, στην τέταρτη διαδοχική πτωτική συνεδρίαση, παραμένοντας κάτω από το επίπεδο των 1.300 δολαρίων ανά ουγκιά.

Η τιμή του συμβολαίου του χρυσού παραδόσεως Ιουνίου πραγματοποίησε οριακή πτώση 10 σεντς στα 1.287,60 δολάρια ανά ουγκιά. Νωρίτερα την Παρασκευή είχε ενισχυθεί ως και τα 1.295 δολάρια.

Για την εβδομάδα, το πολύτιμο μέταλλο κινήθηκε 1,2% χαμηλότερα. Ήταν η πρώτη εβδομάδα από τις τελευταίες τρεις εβδομάδες που σημείωσε απώλειες.

Οριακή πτώση σημείωσε και το ασήμι, διολισθαίνοντας 0,1% στα 19,12 δολάρια ανά ουγκιά. Το επίπεδο αυτό ήταν 2,2% χαμηλότερο από το κλείσιμο της περασμένης εβδομάδας.

Με απώλειες έκλεισε την Παρασκευή το αργό πετρέλαιο. Η τιμή του συμβολαίου του αργού παραδόσεως Ιουνίου έπεσε 0,3% στα 99,99 δολάρια το βαρέλι. Με βάση τα πιο ενεργά συμβόλαια, το αργό ενισχύθηκε 0,2% μέσα στην εβδομάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v