Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακάμπτει πάνω από τα 70 δολ. το πετρέλαιο

Οι τιμές του πετρελαίου ανακάμπτουν, καθώς οι κερδοσκόποι ”μπαίνουν” στις χαμηλές συγκριτικά τιμές που δημιούργησε η διήμερη πτώση των τιμών του ”μαύρου χρυσού”. Σε νέο ρεκόρ η τιμή του χαλκού.

Οι τιμές του πετρελαίου ανακάμπτουν, καθώς οι κερδοσκόποι ”μπαίνουν” στις χαμηλές συγκριτικά τιμές που δημιούργησε η διήμερη πτώση των τιμών του ”μαύρου χρυσού”.

Το συμβόλαιο Ιουνίου στη Νέα Υόρκη ενισχύεται πάνω από τα 70 δολάρια ανά βαρέλι, κερδίζοντας 28 σεντς και διαμορφώνεται στα 70,22 δολ. Το Brent στο Λονδίνο κερδίζει 48 σεντς, στα 70,77 δολ. ανά βαρέλι.

Στις υπόλοιπες αγορές εμπορευμάτων, ο χαλκός εκτινάσσεται σε νέα επίπεδα-ρεκόρ, μετά τα χθεσινά κέρδη που έφτασαν στο 8%, καθώς οι αναλυτές παραμένουν θετικοί για την πορεία των βιομηχανικών μετάλλων και στην αγορά εξακολουθούν να επικρατούν ανησυχίες για ελλείψεις.

Οι αγορές των θεσμικών κεφαλαίων που δραστηριοποιούνται στα χρηματιστήρια εμπορευμάτων αυτή την εβδομάδα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στις τιμές, καθώς οι όγκοι συναλλαγών είναι περιορισμένοι εξαιτίας των αργιών στα ασιατικά χρηματιστήρια.

Στα λοιπά βασικά μέταλλα, το αλουμίνιο υποχωρεί ελαφρώς στα 2.880 δολάρια και ο ψευδάργυρος ενισχύεται στα 3.490 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v