Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε υψηλά δύο εβδομάδων έναντι του ευρώ το δολάριο

Σε υψηλά δύο και πλέον εβδομάδων έναντι του ευρώ κινείται το δολάριο, καθώς τα καλύτερα των προσδοκιών αποτελέσματα της Citi ενισχύουν τα σενάρια ότι τα χειρότερα από το μέτωπο της πιστωτικής κρίσης έχουν περάσει.

Σε υψηλά δύο και πλέον εβδομάδων έναντι του ευρώ κινείται το δολάριο ενώ ενισχύεται και έναντι του γεν, καθώς τα καλύτερα των προσδοκιών αποτελέσματα τριμήνου της Citigroup ενισχύουν τα σενάρια ότι τα χειρότερα από το μέτωπο της πιστωτικής κρίσης έχουν περάσει.

Σημειώνεται ότι η Citigroup εμφάνισε ζημίες στο πρώτο οικονομικό τρίμηνο ύψους 1,02 δολαρίων ανά μετοχή έναντι εκτιμήσεων για ζημίες της τάξης των 95 σεντς ανά μετοχή.

Ωστόσο, τα έσοδα της τράπεζας διαμορφώθηκαν υψηλότερα των προβλέψεων, στα 13,2 δις. δολάρια, ενώ αναμένεται να βελτιωθούν περαιτέρω το επόμενο διάστημα καθώς ο CEO δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί η στρατηγική αποεπένδυσης από μη βασικές δραστηριότητες.

Η ισοτιμία δολαρίου – ευρώ διαμορφώνεται στο 1,5789 δολάριο, ενώ η σχέση ανταλλαγής του αμερικανικού νομίσματος με το γεν κυμαίνεται στα 103,96 γεν. Η ισοτιμία του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος με το γεν κυμαίνεται στα 164,1424 γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v