Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοντά σε ιστορικά χαμηλά το δολάριο έναντι ευρώ

Σε «απόσταση αναπνοής» από το ιστορικό χαμηλό του έναντι του ευρώ κινείται το δολάριο εν μέσω εκτιμήσεων ότι οι υπουργοί οικονομικών των G7 είναι απίθανο να καταλήξουν σε συμφωνία για ενίσχυση του αμερικανικού νομίσματος.

Σε «απόσταση αναπνοής» από το ιστορικό χαμηλό του έναντι του ευρώ κινείται το δολάριο εν μέσω εκτιμήσεων ότι οι υπουργοί οικονομικών των G7 που συνεδριάζουν σήμερα στην Ουάσινγκτον είναι απίθανο να καταλήξουν σε συμφωνία για την ενίσχυση του αμερικανικού νομίσματος.

Εν τω μεταξύ, σε ιστορικά χαμηλά έναντι του ευρώ κινείται και η στερλίνα, καθώς αυξάνονται τα «στοιχήματα» ότι η Τράπεζα της Αγγλίας θα συνεχίσει τις μειώσεις επιτοκίων της λόγω της επιβράδυνσης που εμφανίζει η βρετανική οικονομία.

Ειδικότερα, η ισοτιμία δολαρίου – ευρώ διαμορφώνεται στα 1,5805 δολάρια, ενώ η σχέση ανταλλαγής του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος με τη στερλίνα κυμαίνεται σε 0,8021 στερλίνες. Η ισοτιμία του ευρώ με το γεν διαμορφώνεται στα 159,5759 γεν, ενώ η ισοτιμία του δολαρίου με το ιαπωνικό νόμισμα κυκαίνεται στα 100,968 γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v