Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακάμπτει το ενιαίο νόμισμα στα 1,22 δολ.

Βήματα ανόδου καταγράφει το ευρώ. Η προσοχή στα οικονομικά στοιχεία των ΗΠΑ μετά την εντυπωσιακή αναβάθμιση του ΑΕΠ. Κατοχύρωση κερδών για τους επενδυτές του αμερικανικού νομίσματος.

Σε τροχιά ανάκαμψης κινείται το ευρωπαϊκό νόμισμα, ξεπερνώντας τα 1,22 δολ. καθώς οι επενδυτές αναμένουν νέα κρίσιμα στοιχεία για την αμερικανική οικονομία που θα καθορίσουν και τις επόμενες κινήσεις της Fed

Ειδικότερα, στις 14:01, το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα κινείται με κέρδη 0,21% στα 1,2201 δολάρια, ενώ νωρίτερα βρέθηκε έως και τα 1,2170 δολάρια.

Το δολάριο σήμερα διέκοψε το πενθήμερο ανοδικό ράλι, με τους επενδυτές να προχωρούν σε μια μικρή κατοχύρωση κερδών. Υπενθυμίζεται εδώ ότι το αμερικανικό νόμισμα έχει ενισχυθεί από την αρχή του έτους κατά 12%, ενώ το ιαπωνικό γεν υποχωρεί κατά 3,2% και το ευρώ έχει χάσει 1,6%.

Σήμερα, αναμένονται νέα στοιχεία για την αγορά εργασίας των ΗΠΑ, ενώ μόλις χθες έγινε γνωστό πως το αμερικανικό ΑΕΠ κατέγραψε κάθε προσδοκία καταγράφοντας ανάπτυξη ρυθμό ανάπτυξης 5% που είναι ο ισχυρότερος στη δεκαετία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v