Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nα βρουν δυναμική αγωνίζονται οι ευρωαγορές

Η Φρανκφούρτη χάνει 0,2%, το Λονδίνο 0,4%, το Παρίσι επίσης, η Μαδρίτη ενισχύεται 0,2% και το Μιλάνο υποχωρεί 0,2%.

Nα βρουν δυναμική αγωνίζονται οι ευρωαγορές

Ελαφρώς αρνητικά κινούνται οι ευρωπαϊκές αγορές. Η Φρανκφούρτη χάνει 0,2%, το Λονδίνο 0,4%, το Παρίσι επίσης, η Μαδρίτη ενισχύεται 0,2% και το Μιλάνο υποχωρεί 0,2%.

Οι αγορές Ασίας-Ειρηνικού διαπραγματεύτηκαν σε μικτές περιοχές κατά τη διάρκεια της νύχτας, μια ημέρα αφότου η περιοχή είδε όλους τους κύριους δείκτες της να ολοκληρώνουν συνεδρίαση σε αρνητικό έδαφος.

Στο εταιρικό μέτωπο, αίτηση για εισαγωγή στο χρηματιστήριο στις ΗΠΑ κατέθεσε η Shein. Ο κινεζικός γίγαντας της fast fashion αποτιμήθηκε για τελευταία φορά στα 66 δισ. δολάρια και θα μπορούσε να είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις στις δημόσιες αγορές το συντομότερο το 2024.

Στο μέτωπο των δεδομένων, η καταναλωτική εμπιστοσύνη στη Γερμανία αναμένεται να ανακάμψει κάπως τον Δεκέμβριο και να διαμορφωθεί στο -27,8, από το αναθεωρημένο ποσοστό του Νοεμβρίου του -28,3, σύμφωνα με κοινή έκθεση που δημοσιεύθηκε από το ινστιτούτο έρευνας αγοράς GfK και το Ινστιτούτο της Νυρεμβέργης.

Στην αγορά εμπορευμάτων, το αμερικανικό αργό και το μπρεντ ενισχύονται 20 σεντς ανά βαρέλι, στα $75,08 το πρώτο και στα $80,20 το δεύτερο.

 

Λία Δεληγιάννη [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v