Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε χαμηλό 2,5 ετών έκλεισε ο Nikkei

Διστακτικές κινήσεις στις ασιατικές αγορές, πλην Ιαπωνίας, όπου οι απώλειες είναι έντονες, καθώς το χρηματιστήριο του Τόκιο ήταν κλειστό κατά την χθεσινή συνεδρίαση των έντονων ρευστοποιήσεων για τις ασιατικές αγορές

Διστακτικές κινήσεις καταγράφουν οι περισσότερες ασιατικές αγορές, πλην Ιαπωνίας, όπου οι απώλειες είναι έντονες, καθώς το χρηματιστήριο του Τόκιο ήταν κλειστό κατά την χθεσινή συνεδρίαση των έντονων ρευστοποιήσεων για τις ασιατικές αγορές.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης Nikkei έκλεισε σήμερα με απώλειες 1,80% στις 8165 μονάδες. Στο Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng καταγράφει άνοδο 0,35% στις 17926 μονάδες, ενώ ο κορεατικός Kospi καταγράφει άνοδο 0,67% στις 1795 μονάδες.

Μικρή άνοδος και στην κινεζική αγορά, όπου ο Shanghai Composite ενισχύεται κατά 0,10% στις 2397 μονάδες και ο CSI 300 κατά 0,19% στις 2588 μονάδες.

Και στην ασιατική αγορά, ο βασικός προβληματισμός είναι η αιφνιδιαστική έκβαση της χθεσινής δημοπρασίας κρατικών ομολόγων στην Γερμανία. Το γεγονός ότι το Βερολίνο δεν κατάφερε να αντλήσει τα κεφάλαια που ζητούσε, για πολλούς αναλυτές θέτει την ευρωπαϊκή κρίση χρέους σε νέα βάση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v