Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υψηλότερα οι ασιατικές αγορές

Σε υψηλότερο επίπεδο σήμερα όσες ασιατικές αγορές παραμένουν ανοικτές, με τον δείκτη Topix να διαμορφώνεται σε υψηλό 9 μηνών και το δολάριο Αυστραλίας να ενισχύεται εν μέσω ενδείξεων βελτίωσης των ιαπωνικών εταιρικών κερδών.

Σε υψηλότερο επίπεδο σήμερα όσες ασιατικές αγορές παραμένουν ανοικτές, με τον δείκτη Topix μάλιστα να διαμορφώνεται σε υψηλό 9 μηνών και το δολάριο Αυστραλίας να ενισχύεται εν μέσω ενδείξεων περί βελτίωσης των ιαπωνικών εταιρικών κερδών.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού ενισχύεται κατά 0,7% στις 139,97 μονάδες, ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο έκλεισε με κέρδη 1,08% στις 10.543,52 μονάδες. Κέρδη 0,8% για τον δείκτη Topix, στις 935,36 μονάδες, ενώ υψηλότερα κατά 0,8% διαμορφώθηκε και ο δείκτης ASX της Αυστραλίας, στις 4.958,84 μονάδες.

Υπενθυμίζεται ότι πολλές από τις ασιατικές αγορές παραμένουν κλειστές, λόγω του εορτασμού του Νέου Σεληνιακού Έτους. Οι αγορές Νοτίου Κορέας, Μαλαισίας, Σιγκαπούρης και Χονγκ Κονγκ θα ανοίξουν και πάλι τη Δευτέρα, η Ταϊβάν θα ανοίξει την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις στην Κίνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v