Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κλειστές πολλές ασιατικές αγορές λόγω αργίας

Μεικτές τάσεις σε όσες ασιατικές αγορές παραμένουν σήμερα ανοικτές. Το Τόκιο δέχθηκε πιέσεις από τα χαμηλότερα του αναμενόμενου εταιρικά αποτελέσματα αλλά και τις εξελίξεις στην Αίγυπτο.

Μεικτές τάσεις σε όσες ασιατικές αγορές παραμένουν σήμερα ανοικτές. Το Τόκιο δέχθηκε πιέσεις από τα χαμηλότερα του αναμενόμενου εταιρικά αποτελέσματα αλλά και τις εξελίξεις στην Αίγυπτο, ενώ αντιθέτως κέρδη κατέγραψε η αγορά της Αυστραλίας, με τις μετοχές του κλάδου των εμπορευμάτων να κινούνται σε υψηλότερο επίπεδο λόγω της αύξησης της τιμής του πετρελαίου.

Ο δείκτης Nikkei έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,25% στις 10.431,36 μονάδες, ενώ με κέρδη 0,44% έκλεισε ο δείκτης ASX της Αυστραλίας στις 4.919,32 μονάδες.

Κλειστές παραμένουν πολλές από τις ασιατικές αγορές, περιλαμβανομένων των χρηματιστηρίων της Νοτίου Κορέας, της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης, της Ταϊβάν, της Κίνας, του Χονγκ Κονγκ και της Ινδονησίας, λόγω του εορτασμού του Νέου Σεληνιακού Έτους.

Σημειώνεται ότι οι διαπραγματεύσεις στο χρηματιστήριο της Ινδονησίας θα ξεκινήσουν αύριο Παρασκευή, ενώ Νότιος Κορέα, Μαλαισία, Σιγκαπούρη και Χονγκ Κονγκ θα ανοίξουν και πάλι τη Δευτέρα. Η Ταϊβάν θα ανοίξει την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις στην Κίνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v